Grupul Sanders abordează o nouă bază de clienţi utilizând imprimantele UV pe suport plat de la Canon

Compania care la început se ocupa exclusiv de importul şi vânzarea substraturilor magnetice în 1985, pentru a le vinde companiilor care ofereau servicii de imprimare, designerilor şi agenţiilor de publicitate, a ajuns printre jucătorii globali de top în producţia şi distribuţia materialelor magnetice flexibile către marile lanţuri de magazine şi piaţa materialelor publicitare.

Preluarea în anul 1998 de către Marco de Wert, acum Director General , împreună cu câteva transformări radicale în modelul afacerii în anul 2009 şi a introducerii noii tehnologii a imprimantelor UV cu suport plat de la Canon au dus rapid Sanders Group către o direcţie cu totul nouă, asigurând viitorul companiei, deschizând diverse oportunităţi de atragere a unor proiecte cu profit mare şi schimbând fundamental procesul de producţie a produselor magnetice imprimate.

Sanders-image1
Sanders-image2

„Imprimantele Océ Arizona mi-au schimbat compania. În timpul crizei financiare multe companii au dispărut, dar aceste echipamente m-au ajutat să fac mai mulţi bani cu o cifră de afaceri mai mică. De fapt, cifra de afaceri a scăzut, dar profitul a crescut pe măsură ce am transformat materialul achiziţionat anterior în altceva cu o valoare mai mare. Am putut satisface cereri de pe piaţă legate de termene de livrare strânse, de aplicaţii personalizate şi de soluţii creative”.

Marco de Wert, director executiv