Projectcolor are succes în domeniul graficii pentru expoziţii prin inovaţie şi varietate

Fondată iniţial în 1978 ca imprimerie color, compania Projectcolor BV este recunoscută astăzi drept un furnizor premium de imprimate digitale în format mare, care ating nivelul înalt de calitate al unora dintre cele mai mari mărci din lume. Projectcolor produce imprimate pentru o gamă largă de aplicaţii, realizate pe o mare varietate de imprimante şi suporturi media digitale de format mare, lucrând cu termene limită strânse şi respectând în acelaşi timp cele mai stricte cerinţe calitative.

Lucrând îndeaproape cu specialiştii în flux de lucru de la Canon, Projectcolor a găsit soluţia într-un flux de lucru în reţea, construit pe platforma Onyx Thrive: acest flux de lucru pentru PDF-uri este cu adevărat complet şi acoperă toate operaţiile începând cu expedierea fişierelor digitale şi până la managementul culorilor, imprimare şi tăiere.

projectcolor-image1
projectcolor-image2

„Operatorii nu mai trebuie să acopere mai multe staţii de lucru RIP independente şi imprimante pentru gestionarea producţiei. În plus, deoarece Onyx Thrive se bazează pe Adobe PDF Print Engine, noi – şi clienţii noştri – avem încredere totală în rasterizarea efectelor complexe de design grafic, inclusiv a straturilor de transparenţă, a spaţiilor de culori combinate şi a manipulării culorilor spot."

Norman Scheffer, director