Pentru birou

Grafică de prezentare - Studii de caz

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.


Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Paşii următori

BD&H

Analizând echipamentele diverşilor producători a devenit evident faptul că echipamentele Océ sunt cele care ne pot oferi cea mai bună viteză de producţie şi cea mai bună calitate a imaginii la un preţ competitiv. Datorită suportului tehnic oferit de Canon, alături de tehnologia de ultimă oră Océ, acum suntem o forţă creatoare puternică.

James Fox, Director

Polomnis

Această schimbare de la vechea imprimantă la Arizona a fost determinată de problemele pe care le întâmpinam cu aderenţa cernelii la vechea imprimantă.

Job ten Doeschate, directorul companiei

Sanders Group

Imprimantele Océ Arizona au schimbat compania. În timpul crizei financiare multe companii au dispărut, dar aceste echipamente m-au ajutat să fac mai mulţi bani cu o cifră de afaceri mai mică. De fapt, cifra de afaceri a scăzut, dar profitul a crescut pe măsură ce am transformat materialul achiziţionat anterior în altceva cu o valoare mai mare. Am putut satisface cereri de pe piaţă privind termene de livrare strânse, aplicaţii personalizate şi soluţii creative.

Marco de Wert, Director General

Screentec

Dacă aş putea să rezum într-un cuvânt calitatea de client al Canon, acesta ar fi „uşurare”. Mi-ar fi greu să găsesc ceva de reproşat, fie că este vorba de fiabilitatea şi flexibilitatea echipamentelor, fie despre service sau suportul oferit de angajaţi şi ingineri.

Darren James, Director General

Von Hagen

Océ Arizona are totul: dimensiunile, productivitatea şi versatilitatea necesare pentru lucrul cu o gamă largă de materiale flexibile şi rigide. Luate împreună, aceste caracteristici înseamnă că putem oferi clienţilor noştri o modalitate de creare a standurilor mai eficientă din punct de vedere al costurilor şi al timpului. Datorită faptului că imprimarea este posibilă pe orice substrat, putem transpune în realitate practic orice idee creativă.

Von Hagen

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv