Pentru birou

Studii de caz privind imprimarea comercială

Aici discută clienţii noştri. Priviţi şi citiţi poveştile de mai jos ale clienţilor noştri şi aflaţi cum au contribuit soluţiile noastre Canon la rezolvarea unor probleme reale de afaceri.

Paşii următori

KnowledgePoint

KP-Hero1

Abordarea Canon pentru a ne ajuta să facem faţă provocărilor din industrie reflectă metodologia noastră, iar acest lucru este întotdeauna apreciat. Această relaţie va reprezenta cheia pentru orice investiţie viitoare pe care o facem. Am fost mulţumiţi de colaborarea cu Canon de până acum şi vom continua cu siguranţă colaborarea şi în viitor.

Andre Philpot, director operaţiuni

Stralfors Marea Britanie

Stralfors-Hero1

Majoritatea clienţilor noştri utilizează acum producţia pe o singură cale. Capacităţile ColorStream înseamnă că aceştia pot face mai multe lucruri acum, cum ar fi să integreze imagini digitale pentru a-şi susţine mesajele dinamice. Totul se reduce la a îmbunătăţi şi la a face mai relevante informaţiile pe care le oferă clienţilor.

Tony Plummer, director executiv Marea Britanie

TJ International

TJI-hero1

Impactul pe care tehnologia şi fluxul de lucru le au asupra productivităţii este semnificativ; în prezent putem produce cărţi broşate în numai 24 de ore şi cărţi cartonate în 48 de ore. Fără abilităţile, expertiza şi serviciile de consultanţă Canon, acest lucru ar fi fost imposibil.

Angus Clark, CEO

Industrii

Parcurgeţi sectoarele industriale şi selectaţi un tip de industrie de pe lista derulantă pentru a afla mai multe despre soluţiile Canon din domeniul respectiv