Canon VB-S910F

VB-S910F

O cameră Full HD fixă, de tip cutie, cu zoom optic, ideală pentru interior. Echipată cu un obiectiv cu unghi larg şi microfon integrat, această cameră versatilă surprinde şi mai multe detalii şi un cadru mai amplu.

/Images/ZB085%20340x461px_tcm136-1458394.jpg

Beneficii

 • Cameră de supraveghere pentru interior, de o acurateţe incredibilă, echipată cu obiectiv grandangular de 78,6° cu zoom, fiind capabilă de performanţe înalte în condiţii de lumină slabă
 • Senzor CMOS de 2,1 MP 1/3” şi diafragmă luminoasă f/1,4–f/2,6 cu focalizare automată
 • Imagini Full HD şi zoom optic de 3,5x cu lentile asferice cu distorsiune redusă pentru imagini clare, de înaltă rezoluţie
 • Microfon omnidirecţional integrat pentru înregistrări audio, care oferă un nivel suplimentar de informaţii contextuale de înaltă calitate
 • Compactă, foarte uşoară şi uşor de instalat
 • Menţineţi calitatea video în timp ce reduceţi dimensiunile imaginilor cu tehnologiile de reducere adaptivă a zgomotului la mişcare şi reducerea dimensiunilor datelor specifice zonei (ADSR)
 • Funcţii de analiză inteligente încorporate pentru detectarea avansată a pericolelor
 • Monitorizare şi administrare în direct dintr-o gamă largă de browsere web şi dispozitive mobile
 • Compatibilitate cu profilul S ONVIF®

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-S910F

Captură video Full HD


Cu obiectiv grandangular cu zoom optic, imagine detaliată Full HD şi funcţii avansate de analiză, Canon VB-S910F este ideală pentru aplicaţii de supraveghere în poziţii fixe în interiorul clădirilor. Obiectivul cu unghi larg de 78,6° şi zoomul optic de 3,5x asigură acoperire maximă dintr-o singură poziţie, iar diafragma luminoasă f/1,4 şi iluminarea minimă optimizată a subiectului oferă o performanţă excelentă în condiţii de lumină slabă.

Microfon integrat


Surprindeţi informaţii audio şi video cu ajutorul microfonului integrat omnidirecţional. Modelul VB-S910F poate înregistra sunetul filtrând zgomotul de fond şi ecoul nedorit; de asemenea, microfonul asigură funcţii de declanşare audio a alarmelor, respectiv activarea înregistrării la detecţia sunetelor.

Instalare şi administrare simple


VB-S910F este uşor şi rapid de instalat, menţinând costurile proiectelor la un nivel redus. Pentru camerele individuale sau grupuri de camere, Canon Camera Management Tool (CCMT) vă oferă un control total, cu funcţii eficiente de configurare şi administrare. Pentru optimizarea calităţii imaginii şi controlarea utilizării, reducerea zgomotului adaptivă la mişcare controlează în mod dinamic nivelurile de reducere a zgomotelor.

Detecţie inteligentă a pericolelor


Cu cele 15 profiluri integrate pentru analizarea conţinutului video ale camerei, operaţiile de supraveghere sunt realizate eficient de către operatori. Tehnologia analitică inteligentă asigură mai multe funcţii de detecţie a unor posibile pericole, avertizând operatorii în mod activ cu privire la comportamente suspicioase şi minimizând în acelaşi timp cerinţele privind stocarea şi lăţimea de bandă.

Suport versatil pentru dispozitive mobile


Noua arhitectură a firmware-ului camerei VB-S910F este compatibilă cu toate browserele web şi cu dispozitivele mobile populare, permiţându-vă să modificaţi setările camerei şi să urmăriţi imagini în timp real într-un mediu complet mobil. Compatibilitatea cu profilurile ONVIF S asigură compatibilitatea cu sisteme terţe existente.

 • *ONVIF® este o marcă comercială înregistrată a Onvif, Inc.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-S910F, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Optical 3.5x zoom

Mărire optică de înaltă calitate

Digital 4x zoom

Capacităţi extinse de zoom

Digital PTZ

Funcţionalitate PTZ virtual

Full HD

Rezoluţie Full HD

Auto SSC

Controlul automat inteligent al umbrelor

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

microSD

Înregistrare la sursă

Simple Camera Setting

Configurare printr-un clic

VB-S910F
 • Unitate principală VB-910F
 • CD-ROM de configurare
 • Ghid de instalare
 • Broşură cu cardul de garanţie