Canon VB-S905F

VB-S905F

O cameră de supraveghere în reţea cu minicarcasă fixă şi tehnologie bazată pe obiectiv ultra-compact. Designul compact o face ideală pentru o serie de spaţii comerciale restrânse.

/Images/VB-S905F_tcm136-1465245.jpg

Beneficii

 • Design extrem de compact al minicarcasei fixe
 • Rezoluţie de 1,3 MP
 • Senzorul CMOS furnizează performanţă ridicată în condiţii de lumină redusă
 • Obiectivul Canon f/1.6 cu unghi larg oferă un unghi de vizualizare de 96°
 • Mai multe fluxuri (2x H.264, 3x MJPEG) la rezoluţii HD sau inferioare
 • Înregistrare/redare de pe cardul MicroSD (până la 64 GB)
 • Şase modele de analiză inteligentă încorporate
 • Controlul inteligent al umbrelor aplică expunerea optimă în condiţii dificile de iluminare
 • Conformitate cu ONVIF v2.2 şi Profile S
 • Ideale într-o gamă largă de incinte comerciale

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-S905F

Rezoluţie HD


Camera de supraveghere în reţea cu minicarcasă fixă VB-S905D extrem de compactă dispune de rezoluţie HD (1280 x 720) la 30 cps. Un senzor CMOS furnizează o calitate impresionantă a imaginii fără amestecarea culorilor sau linii neclare. Controlul inteligent al umbrelor (SSC) optimizează expunerea pentru a îmbunătăţi zonele luminoase şi a corecta zonele întunecate ale scenelor iluminate din spate sau cu condiţii de lumină scăzută, oferind culori realiste în lumină de zi/noapte.

Obiectiv Canon de calitate neegalată


Obiectivul nou cu unghi larg ultra-compact al camerei oferă un unghi de vizualizare de 96°. Unghiul larg şi distorsiunea scăzută a obiectivului Canon de înaltă calitate f/1.6 furnizează mai multă lumină senzorului camerei, obţinând imagini mai luminoase şi mai bine definite.

Două procesoare pentru imagine


Cele două procesoare pentru imagine – DIGIC DV III şi DIGIC NET II - permit capturarea, procesarea, codificarea şi transmiterea perfectă a imaginilor. Programarea internă a fost reproiectată pentru a furniza mai multe fluxuri H.264 şi/sau MJPEG în rezoluţii HD sau inferioare. Pe lângă mai multe fluxuri, camera poate difuza live simultan. Codorul H.264 creează o filmare de calitate superioară şi cu un nivel înalt de compresie, pentru supravegherea uniformă într-o serie de medii.

Integrare simplă


Camera se integrează perfect datorită SDK-ului camerei de reţea şi a specificaţiei protocolului HTTP. Canon este membru cu drepturi depline al ONVIF – forumul de specialitate dedicat dezvoltării unui standard global pentru interfeţe de securitate fizice bazate pe IP. Conformitatea cu cel mai recent Profil S ONVIF V2.2 facilitează crearea unei soluţii cu software-ul de gestionare video compatibil cu ONVIF.

Analiză încorporată cuprinzătoare


VB-S905F oferă un set extrem de bogat de caracteristici inteligente pentru un dispozitiv atât de compact. Acestea includ detectare obiect în mişcare, detectare obiect abandonat, detectare obiect eliminat, detectarea intervenţiilor neautorizate asupra camerei, detectare trecere şi detectare volum. În mod normal, modificările condiţiilor de iluminare întrerup analiza efectuată de cameră, dar noua gamă Canon se resetează automat în mai puţin de 20 de secunde de la detectarea unei creşteri sau scăderi semnificative a luminozităţii. Aceasta asigură întreruperea minimă a oricărei analize în desfăşurare.

Instalare uşoară şi flexibilă


Tehnologia Alimentare prin Ethernet (PoE) cu conformitatea IEEE802.3af permite utilizarea unui singur cablu LAN, atât pentru a alimenta camera, cât şi pentru a transfera date video şi audio, atunci când sunteţi conectat la un switch sau dispozitiv midspan PoE.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-S905F, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

1.3 Mega Pixel

Imagini de înaltă calitate

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Power over Ethernet

Alimentare prin Ethernet

microSD

Înregistrare la sursă

CCMT

Gestionare pentru camere multiple

VB-S905F
 • Unitatea principală VB-S905F
 • CD-ROM de configurare
 • Ghid de instalare
 • Card de garanţie
 • Broşură cu cardul de garanţie