Canon VB-S900F

VB-S900F

O cameră de securitate Full HD pentru reţea, cu minicarcasă fixă şi cu noua tehnologie de obiective ultra-compacte. Designul compact o face ideală pentru o serie de spaţii comerciale restrânse.

/Images/VB-S900F_tcm136-1465242.jpg

Beneficii

  • Design cu minicarcasă fixă
  • Full HD la 30 cps
  • Senzor CMOS pentru performanţă ridicată în condiţii de lumină redusă
  • Obiectiv Canon grandangular cu înaltă rezoluţie
  • Redare în fluxuri multiple a înregistrărilor video în formate MJPEG şi H.264
  • Înregistrare directă/redare de pe cardul MicroSD (64GB)

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-S900F

Rezoluţie Full HD


Camera de supraveghere în reţea cu minicarcasă fixă VB-S900F extrem de compactă dispune de rezoluţie Full HD (1920 x 1080) la 30 cps. Un senzor CMOS furnizează o calitate impresionantă a imaginii fără amestecarea culorilor sau linii neclare. Controlul inteligent al umbrelor (SSC) optimizează expunerea pentru a îmbunătăţi zonele luminoase şi a corecta zonele întunecate ale scenelor iluminate din spate sau cu condiţii de lumină scăzută, oferind culori realiste în lumină de zi/noapte.

Obiectiv Canon de calitate neegalată


Obiectivul nou cu unghi larg ultra-compact al camerei oferă un unghi de vizualizare de 96°. Unghiul larg şi distorsiunea scăzută a obiectivului Canon de înaltă calitate F/1.6 furnizează mai multă lumină senzorului camerei, obţinând imagini mai luminoase şi mai bine definite.

Două procesoare pentru imagine


Cele două procesoare pentru imagine – DIGIC DV III şi DIGIC NET II - permit capturarea, procesarea, codificarea şi transmiterea perfectă a imaginilor. Programarea internă a fost reproiectată pentru a furniza mai multe fluxuri H.264 şi/sau MJPEG în rezoluţii HD sau inferioare. Pe lângă mai multe fluxuri, camera poate difuza live simultan. Codorul H.264 creează o filmare de calitate superioară şi cu un nivel înalt de compresie, pentru supravegherea uniformă într-o serie de medii.

Integrare simplă


Camera se integrează perfect datorită SDK-ului camerei de reţea şi a specificaţiei protocolului HTTP. Canon este membru cu drepturi depline al ONVIF – forumul de specialitate dedicat dezvoltării unui standard global pentru interfeţe de securitate fizice bazate pe IP. Conformitatea cu cel mai recent Profil S ONVIF V2.2 facilitează crearea unei soluţii cu software-ul de gestionare video compatibil cu ONVIF.

Analiză încorporată cuprinzătoare


VB-S900F oferă un set extrem de bogat de caracteristici inteligente pentru un dispozitiv atât de compact. Acestea includ detectare obiect în mişcare, detectare obiect abandonat, detectare obiect eliminat, detectarea intervenţiilor neautorizate asupra camerei, detectare trecere şi detectare volum. În mod normal, modificările condiţiilor de iluminare întrerup analiza efectuată de cameră, dar noua gamă Canon se resetează automat în mai puţin de 20 de secunde de la detectarea unei creşteri sau scăderi semnificative a luminozităţii. Aceasta asigură întreruperea minimă a oricărei analize în desfăşurare.

Instalare uşoară şi flexibilă


Tehnologia Alimentare prin Ethernet (PoE) cu conformitatea IEEE802.3af permite utilizarea unui singur cablu LAN, atât pentru a alimenta camera, cât şi pentru a transfera date video şi audio, atunci când sunteţi conectat la un switch sau dispozitiv midspan PoE. PoE funcţionează pentru instalaţii de până la 100 de metri, iar sursa de alimentare c.a. asigură flexibilitatea instalaţiei până la 500 de metri.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-S900F, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

Full HD

Rezoluţie Full HD

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Power over Ethernet

Alimentare prin Ethernet

microSD

Înregistrare la sursă

CCMT

Gestionare pentru camere multiple

VB-S900F
  • Unitatea principală VB-S900F
  • CD-ROM de configurare
  • Ghid de instalare
  • Broşură cu cardul de garanţie