Canon VB-S800VE

VB-S800VE

Cameră fixă de tip dom, uşoară şi compactă, echipată cu obiectiv UD cu unghi larg, pentru imagini Full HD clare şi performanţe superioare în condiţii de lumină slabă, precum şi microfon integrat pentru calitate înaltă a sunetului.

/Images/ZB084%20340x461px_tcm136-1458120.jpg

Beneficii

 • Vedeţi mai mult dintr-o scenă cu obiectivul grandangular de 93,8° al camerei Canon VB-S800VE şi a funcţiilor de panoramare, înclinare şi rotire
 • Lentilele Ultra-low Dispersion (UD - dispersie ultrascăzută) oferă imagini Full HD clare, cu distorsiuni reduse
 • Diafragmă largă fixă-focalizată f/1,6 a obiectivului pentru performanţe superioare în condiţii de lumină slabă
 • Înregistraţi date contextuale de înaltă calitate cu ajutorul microfonului omnidirecţional integrat şi a tehnologiei de reducere a zgomotului de fundal.
 • Protecţie dură IK10 la impact şi rezistenţă IP66 la intemperii, dar în acelaşi timp foarte uşoară şi compactă
 • Reducerea zgomotului adaptivă la mişcare şi reducerea dimensiunilor datelor specifice zonei (ADSR) menţin calitatea imaginilor şi minimizează dimensiunea datelor
 • Funcţii de analiză inteligente încorporate pentru detectarea avansată a pericolelor
 • Monitorizare şi administrare în direct dintr-o gamă largă de browsere web şi dispozitive mobile acceptate
 • Uşor de instalat, ideale pentru menţinerea costurilor de proiect la un nivel minim
 • Compatibilitate cu profilul ONVIF® S

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-S800VE

Imagini HD clare, cu distorsiuni minime


Obţineţi o imagine mai largă cu ajutorul camerei Canon VB-S800VE, Full HD de 2,1 MP şi a senzorului CMOS de 1/3”. Lentilele Ultra-low Dispersion (UD - dispersie ultrascăzută) ale camerei menţin distorsiunile şi aberaţiile cromatice la un nivel minim prin reducerea dispersiei luminoase, iar iluminarea minimă a subiectului îmbunătăţeşte şi mai mult performanţa camerei în condiţii de lumină redusă.

Microfon integrat


Camera VB-S800VE îmbină imaginile de calitate superioară cu înregistrarea audio prin microfonul omnidirecţional. Microfonul integrat permite înregistrarea audio clară la o distanţă de până la 4 m, filtrând zgomotul de fundal şi ecoul nedorit. Camera poate fi configurată să înceapă înregistrarea la detectarea sunetelor.

Instalare simplă


Carcasa dură şi rezistentă la intemperii şi acte de vandalism a camerei VB-S800VE se montează rapid şi uşor, menţinând costurile de proiect la un nivel minim. Montarea opţională suspendată şi doza de derivaţie oferă o gamă largă de opţiuni de montaj, iar cablul de conexiune inclus de 1 metru oferă un acces facil şi direct la conexiunile camerei. Compatibilitatea cu profilurile ONVIF S asigură compatibilitatea cu sisteme terţe existente.

Funcţii de administrare şi de reţea


Canon Camera Management Tool (CCMT) vă oferă un control total, cu funcţii eficiente de configurare şi administrare pentru camere individuale sau grupuri selectate de camere. Pentru optimizarea calităţii imaginii şi controlarea utilizării, reducerea zgomotului adaptivă la mişcare controlează în mod dinamic nivelurile de reducere a zgomotelor.

Rezistentă la acte de vandalism şi intemperii


De la vandali hotărâţi până la condiţii meteo extreme, camera Canon VB-S800VE este proiectată să le reziste în orice loc. Este certificată IP66 şi poate rezista la temperaturi de -25˚c şi până la 50˚c. Rezistenţa la impact de clasa IK10 înseamnă că este un dispozitiv dur, durabil, construit să dureze.

Detecţie inteligentă


Operatorii camerelor pot administra sarcinile de supraveghere mult mai eficient cu ajutorul celor 15 profiluri integrate pentru analizarea conţinutului video. Analizele asigură mai multe funcţii de detecţie a unor posibile pericole, avertizând operatorii în mod activ cu privire la comportamente suspicioase, minimizând în acelaşi timp cerinţele privind stocarea şi lăţimea de bandă.

Operare mobilă de la distanţă


Lucraţi mai eficient cu opţiunile de vizualizare şi configurare ale camerei, acum accesibile şi de pe dispozitive mobile. Noul firmware îmbunătăţit integrat este acum compatibil cu toate browserele web şi cu platformele mobile populare, permiţându-vă să modificaţi setările camerei şi să urmăriţi imagini în timp real într-un mediu complet mobil.


 • *ONVIF® este o marcă comercială înregistrată a Onvif, Inc.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-S800VE, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Digital 4x zoom

Capacităţi extinse de zoom

Digital PTZ

Funcţionalitate PTZ virtual

Full HD

Rezoluţie Full HD

Auto SSC

Controlul automat inteligent al umbrelor

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Simple Camera Setting

Configurare printr-un clic

microSD

Înregistrare la sursă

IK10

Protecţie certificată la vandalism

Weatherproof

Rezistenţă la intemperii

VB-S800VE
 • Unitate principală VB-S800VE
 • CD-ROM de configurare
 • Ghid de instalare
 • Cheie fixă
 • Cuplaj RJ45
 • Cablu de interfaţă I/O
 • Fir de siguranţă
 • Broşură de garanţie