Canon VB-S800D

VB-S800D

O gamă de camere de securitate pentru reţea PT de tip mini-cupolă (VB-S31D) sau de tip mini-cupolă fixă (VB-S800D) Full HD, cu noua tehnologie de obiective ultra-compacte. Ideală pentru supravegherea spaţiilor comerciale, de învăţământ şi de afaceri.

/Images/VB-S800D_tcm136-1465230.jpg

Beneficii

 • Full HD la 30 cps
 • Senzor CMOS pentru performanţă ridicată în condiţii de lumină redusă
 • Obiectiv Canon F/1.6 grandangular
 • Gamă de designuri Minidome PT sau Minidome fix
 • Redare în fluxuri multiple a înregistrărilor video în formate MJPEG şi H.264
 • Înregistrare directă/redare de pe cardul MicroSD (64GB)

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-S800D

Calitate înaltă a imaginii


Camerele de supraveghere în reţea Minidome VB-S31D PT ultra-compactă şi Minidome VB-S800D fixă dispun de rezoluţie Full HD (1920 x 1080) la 30 cps. Un senzor CMOS furnizează o calitate impresionantă a imaginii fără amestecarea culorilor sau linii neclare. Controlul inteligent al umbrelor (SSC) optimizează expunerea pentru a îmbunătăţi zonele luminoase şi a corecta zonele întunecate ale scenelor iluminate din spate sau cu condiţii de lumină scăzută, oferind culori realiste în lumină de zi/noapte.

Obiective Canon superbe


Obiectivul nou cu unghi larg ultra-compact al camerei oferă un unghi de vizualizare de 95°. În plus, modelul VB-S31D oferă şi caracteristicile de panoramare şi înclinare (Pan and Tilt - PT), de aceea este simplu să deplasaţi camera în poziţii programate pre-setate. Unghiul larg şi distorsiunea scăzută a obiectivului Canon de înaltă calitate F/1.6 furnizează mai multă lumină senzorului camerei, obţinând imagini mai luminoase şi mai bine definite.

Două procesoare pentru imagine


Cele două procesoare pentru imagine – DIGIC DV III şi DIGIC NET II - permit capturarea, procesarea, codificarea şi transmiterea perfectă a imaginilor. Programarea internă a fost reproiectată pentru a furniza mai multe fluxuri H.264 şi/sau MJPEG în rezoluţii HD sau inferioare. Pe lângă mai multe fluxuri, camerele pot difuza live simultan. Codorul H.264 creează o filmare de calitate superioară şi cu un nivel înalt de compresie, pentru supravegherea uniformă într-o serie de medii.

Integrare şi compatibilitate uşoare


Ambele camere se integrează perfect datorită SDK-ului camerei de reţea şi a specificaţiei protocolului HTTP. Conformitatea cu cel mai recent ONVIF V2.2 şi Profil S facilitează crearea unei soluţii cu software-ul de gestionare video compatibil cu ONVIF.

Analiză încorporată cuprinzătoare


Ambele camere oferă un set cuprinzător de caracteristici inteligente, incluzând detectarea obiectelor în mişcare, detectarea obiectelor abandonate, detectarea obiectelor eliminate, detectarea intervenţiilor neautorizate asupra camerei, detectarea trecerii şi detectarea volumului. În mod normal, modificările condiţiilor de iluminare întrerup analiza efectuată de cameră, dar noua gamă Canon se resetează automat în mai puţin de 20 de secunde de la detectarea unei creşteri sau scăderi semnificative a luminozităţii. Aceasta asigură întreruperea minimă a oricărei analize în desfăşurare.

Flexibil şi uşor de instalat


Tehnologia Alimentare prin Ethernet (PoE) cu conformitatea IEEE802.3af permite utilizarea unui singur cablu LAN, atât pentru a alimenta camera, cât şi pentru a transfera date video şi audio, atunci când sunteţi conectat la un switch sau dispozitiv midspan PoE. PoE funcţionează pentru instalaţii de până la 100 de metri, iar sursa de alimentare c.a. asigură flexibilitatea instalaţiei până la 500 de metri.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-S800D, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

Full HD

Rezoluţie Full HD

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Power over Ethernet

Alimentare prin Ethernet

microSD

Înregistrare la sursă

CCMT

Gestionare pentru camere multiple

VB-S800D
 • Unitatea principală VB-S800D
 • CD-ROM de configurare
 • Fir de siguranţă pentru prevenirea căderii
 • Şurub pentru firul de siguranţă
 • Schemă pentru instalarea camerei
 • Ghid de instalare
 • Broşură cu cardul de garanţie