Canon VB-S30VE

VB-S30VE

Camera PTZ este compactă, rezistentă la intemperii şi acte de vandalism şi este uşor de instalat, fiind echipată cu obiectiv luminos cu zoom şi microfon integrat pentru noi niveluri de detaliu.

/Images/ZB083%20340x461px_tcm136-1458006.jpg

Beneficii

 • Surprindeţi totul cu ajutorul obiectivului luminos f/1,4–2,6 al camerei VB-S30VE, a funcţiilor de panoramare, înclinare şi zoom şi a performanţelor superioare în condiţii de lumină redusă.
 • Imagine Full HD şi zoom optic de 3,5x cu lentile asferice cu distorsiune redusă pentru imagini de o claritate perfectă
 • Înregistraţi sunete clare, de înaltă calitate cu ajutorul microfonului omnidirecţional integrat
 • Foarte uşoară, compactă şi simplu de instalat, cu rezistenţă IK10 la impact şi protecţie IP66 la intemperii
 • Reducerea zgomotului adaptivă la mişcare şi reducerea dimensiunilor datelor specifice zonei (ADSR) menţin calitatea imaginilor video şi reduc dimensiunea datelor
 • Funcţii de analiză inteligente încorporate pentru detectarea avansată a pericolelor
 • Monitorizare şi administrare în direct dintr-o gamă largă de browsere web şi dispozitive mobile acceptate
 • Compatibilitate cu profilul ONVIF® S

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-S30VE

Imagini Full HD


Vedeţi mai multe detalii cu ajutorul camerei Canon VB-S30VE echipată cu obiectiv cu zoom optic de 3,5x, cu imagini Full HD de 2,1 MP, senzor CMOS de 1/3”, lentile asferice de precizie şi iluminat minim îmbunătăţit a subiectului pentru performanţe superioare în condiţii de lumină redusă. Pentru optimizarea calităţii imaginii şi controlarea utilizării, Reducerea zgomotului adaptivă la mişcare controlează în mod dinamic nivelurile de reducere a zgomotelor la detectarea de obiecte în mişcare sau a zgomotelor digitale cauzate de condiţiile de lumină redusă.

Vedeţi mai mult, auziţi mai mult


Camera VB-S30VE poate monitoriza mai mult decât imagini. Microfonul integrat omnidirecţional adaugă noi informaţii de calitate înaltă prin înregistrarea vorbirii până la o distanţă de 4 m, filtrând totodată zgomotul de fundal şi ecoul nedorit. De asemenea, microfonul are şi o funcţie de declanşare a unei alarme, astfel încât camera poate fi configurată să înceapă înregistrarea la detectarea sunetului.

Uşor de instalat şi de gestionat


Uşoară, compactă şi rezistentă, camera VB-S30VE poate fi instalată rapid şi uşor, menţinând costurile de proiect la un nivel minim. Cablul de conexiune inclus de 1 metru oferă acces facil şi direct la o gamă largă de conectivităţi pentru cameră, iar Canon Camera Management Tool asigură funcţii performante de configurare şi administrare pentru camere individuale sau grupuri selectate de camere. Sunt disponibile şi variante de montare cu doză de derivaţie sau suspendate, oferind mai multe opţiuni de instalare.

Rezistentă la acte de vandalism şi intemperii


Camera VB-S30VE este proiectată să dureze. Fiind rezistentă atât la acte de vandalism, cât şi la intemperii, dispune de un nivel de protecţie IP66, rezistenţă certificată la impact nivel IK10, rămânând complet operaţională la temperaturi între -25˚C - 50˚C.

Detecţie inteligentă a pericolelor


Cu 15 profiluri integrate pentru analizarea conţinutului video, operaţiile de supraveghere sunt realizate eficient de către operatori. Tehnologia analitică inteligentă asigură mai multe funcţii de detecţie a unor posibile pericole, avertizând operatorii în mod activ cu privire la comportamente suspicioase şi minimizând în acelaşi timp cerinţele privind stocarea şi lăţimea de bandă.

Suport versatil pentru dispozitive mobile


Extindeţi opţiunile de supraveghere cu vizualizare şi opţiuni de configurare de la distanţă de pe dispozitive mobile. Cu noua arhitectură a firmware-ului camerei VB-S30VE, este compatibilă cu toate browserele web şi cu dispozitivele mobile populare, permiţându-vă să modificaţi setările camerei şi să urmăriţi imagini în timp real într-un mediu complet mobil. Suplimentar, compatibilitatea cu profilurile ONVIF S şi G asigură compatibilitatea cu sisteme terţe existente.

 • *ONVIF® este o marcă comercială înregistrată a Onvif, Inc.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-S30VE, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Optical 3.5x zoom

Mărire optică de înaltă calitate

Digital 4x zoom

Capacităţi extinse de zoom

PTZ

Panoramare Înclinare Zoom

Full HD

Rezoluţie Full HD

Auto SSC

Controlul automat inteligent al umbrelor

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

microSD

Înregistrare la sursă

Simple Camera Setting

Configurare printr-un clic

IK10

Protecţie certificată la vandalism

Weatherproof

Rezistenţă la intemperii

VB-S30VE
 • Unitate principală VB-S30VE
 • CD-ROM de configurare
 • Ghid de instalare
 • Cheie fixă
 • Cuplaj RJ45
 • Cablu de interfaţă I/O
 • Fir de siguranţă
 • Broşură de garanţie