Canon VB-R13

VB-R13

Camera PTZ versatilă pentru reţea de interior dispune de un obiectiv luminos f/1,4-4,8 30x cu zoom optic, senzor de imagine CMOS Full HD de 1/3”, de panoramare continuă la 360°, mai multe funcţii de analiză şi performanţe excepţionale în condiţii de lumină redusă.

/Images/VB-R13_tcm136-1418472.jpg

Beneficii

 • Zoom optic 30x cu focalizarea automată, precisă şi rapidă şi perfomanţe extraordinare în condiţii de lumină redusă
 • Urmărire precisă a subiecţilor cu panoramare continuă şi Auto-Flip
 • Zoomul digital îmbunătăţit extinde capacităţile de zoom ale camerei, maximizând totodată calitatea imaginii
 • Reducerea zgomotului adaptivă la mişcare şi reducerea dimensiunilor datelor specifice zonei (ADSR) menţin calitatea imaginilor video şi reduc lăţimea de bandă utilizată
 • Funcţii încorporate de analiză pentru detectarea inteligentă şi eficientă a pericolelor
 • Configurare şi transmisie a imaginilor în timp real prin intermediul mai multor browsere web şi dispozitive mobile
 • Compatibilitate cu profilurile ONVIF® S şi G

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-R13

Imagini HD clare pentru monitorizare avansată în interior


Camera VB-R13 pentru reţea de interior surprinde detalii uimitoare, chiar şi în condiţii de întuneric, datorită senzorului CMOS 1/3” pentru imagini Full HD. Camera VB-R13 combină optica de înaltă calitate, focalizarea automată rapidă, compensarea puternică a înceţoşării şi controlul inteligent al umbrelor (SSC) pentru îmbunătăţirea detaliilor, chiar şi în condiţii dificile de iluminat. Viteza rapidă de 450° pe secundă a operării combinată cu funcţia Auto-Flip şi cu panoramarea continuă la 360° permite urmărirea rapidă şi precisă a subiecţilor.

Zoomul puternic vă apropie de ceea ce contează


Zoomul optic 30x şi zoomul digital 20x al camerei VB-R13 o fac ideală pentru aplicaţii de supraveghere şi de monitorizare. Atunci când zoomul optic îşi atinge limita, zoomul digital îmbunătăţit înlocuieşte imaginile la rezoluţie joasă cu imagini decupate, mărind nivelul de mărire asigurat de cameră şi maximizând calitatea imaginii. Obiectivul cu elemente asferice şi High UD cu suprimare a distorsiunilor facilitează prevenirea aberaţiilor cromatice şi obţine imagini de înaltă rezoluţie, la orice distanţă.

Imagini detaliate, chiar şi la folosirea teleobiectivului în lumină redusă


Obţineţi imagini incredibile, chiar şi în întuneric aproape complet. Camera VB-R13 poate surprinde imagini clare în condiţii de lumină redusă de numai 0,05 lucşi pentru imagini color şi de numai 0,002 lucşi pentru imagini monocrome. Tehnologia de reducere a dimensiunilor datelor specifice zonei (ADSR) reţine rezoluţia în zonele de interes pentru optimizarea cerinţelor privind lăţimea de bandă, iar reducerea inteligentă şi adaptivă a zgomotului la mişcare monitorizează cadrul şi ajustează dinamic zgomotul în lumină redusă pentru optimizarea calităţii imaginii.

Proiectată pentru viitorul digital


VB-R13 oferă posibilitatea de vizualizare şi de configurare printr-o gamă largă de browsere şi de dispozitive mobile, facilitând urmărirea imaginilor în timp real de la distanţă pe un dispozitiv mobil. Camera VB-R13 poate fi integrată rapid şi uşor într-o reţea existentă de dispozitive de supraveghere: instalarea şi configurarea este simplă cu Canon Camera Management Tool (CCMT), iar conformitatea cu profilurile ONVIF S şi G asigură compatibilitate maximă cu sisteme terţe de securitate.

Un instrument flexibil de supraveghere


De la configuraţii de reţea Ethernet la înregistrarea pe carduri de memorie SD separate, camera VB-R13 este pregătită pentru orice aplicaţie de interior. Supravegherea este simplă, utilizând profiluri de analiză încorporate pentru detecţia sofisticată a pericolelor, 256 de poziţii pre-setate ale camerei, cinci tururi pre-setate, plus I/O pentru detectarea pericolelor şi sunet bidirecţional.

 • *ONVIF® este o marcă comercială înregistrată a Onvif, Inc.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-R13, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Optical 30x zoom

Mărire optică de înaltă calitate

enhanced digital zoom

Mărire digitală îmbunătăţită

Full HD

Rezoluţie Full HD

360_degree_Revolving

Rotaţie continuă

Auto SSC

Controlul automat inteligent al umbrelor

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Simple Camera Setting

Configurare printr-un clic

AC DC PoE

Opţiuni multiple de alimentare

SD Card

Înregistrare la sursă

VB-R13
 • Unitate principală VB-R13
 • CD-ROM de configurare
 • Placă de plafon
 • Cheie fixă
 • Şablon
 • Conector de alimentare
 • Ghid de instalare
 • Card de garanţie (J)
 • Broşură cu cardul de garanţie
 • Atenţionare la utilizarea cardurilor de memorie