Canon VB-M741LE

VB-M741LE

Asiguraţi-vă că acoperiţi fiecare unghi exterior

/Images/VB_M741L_01_benefits_tcm136-1436165.jpg

Beneficii

 • O cameră de tip glonţ cu infraroşii pentru imagini de înaltă calitate, ziua sau noaptea
 • Urmăriţi imagini în condiţii de lumină zero cu iluminare în infraroşii integrată, plus acoperire cu câmp vizual foarte extins
 • Pregătită pentru medii exterioare, cu protecţie suplimentară împotriva factorilor de mediu
 • Pornire şi funcţionare la temperaturi extrem de reduse
 • Instalare uşoară, cu configurare la distanţă şi conexiuni prin cablu simple

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-M741LE

O cameră de tip glonţ cu infraroşii care asigură imagini de înaltă calitate, ziua sau noaptea


Protejaţi-vă locaţia cu imagini detaliate, de înaltă calitate, zi şi noapte, datorită unui senzor CMOS de 1,3 MP de înaltă sensibilitate şi unei comutări reale între zi şi noapte. Camera VB-M741LE dispune, de asemenea, de iluminare cu LED în infraroşu pentru a asigura o acoperire de până la 30 m în condiţii de întuneric total. Rata de biţi H.264 optimizată şi tehnologia ADSR îmbunătăţesc controlul lărgimii de bandă şi permit operatorilor să definească fără restricţii porţiunile din scenă unde este necesară o imagine de cea mai bună calitate.

Urmăriţi imagini în condiţii de lumină zero cu iluminare în infraroşii integrată, plus acoperire cu câmp vizual foarte extins


Obiectivul Super-UD cu diafragmă f/1,2-1,8, cu zoom optic de 2,4x, asigură imagini clare şi luminoase chiar şi în medii cu lumină redusă, în timp ce câmpul vizual orizontal extrem de amplu, de 113,4°, este ideal pentru monitorizarea zonelor mai extinse. Obiectivul cu corecţie IR asigură nu numai imagini clare şi precise, zi şi noapte, dar îmbunătăţeşte şi performanţele în condiţii de lumină redusă. Iluminarea minimă a subiectului este cuprinsă între 0,02 lucşi (color) şi 0,001 lucşi (mono). Funcţia de compensare a înceţoşării reglează automat contrastul imaginii, pentru a spori vizibilitatea în mediile cu ceaţă, pâclă sau smog.

Instalare uşoară, cu configurare la distanţă şi conexiuni prin cablu simple


Camera VB-M741LE dispune de o conexiune simplă, cu cablu pigtail şi suport PTRZ, pentru a contribui la reducerea timpilor şi a costului de instalare. Conexiunile includ intrări audio şi de alarmă, iar operatorii pot identifica cu uşurinţă situaţii de alarmă, datorită unei game variate de funcţii integrate de detecţie inteligentă, care pot activa automat înregistrarea. Acestea includ funcţia Detecţie intruşi, care identifică obiectele în mişcare ce pătrund într-o anumită zonă, şi Detecţie ţipăt, care recunoaşte sunete atipice emise de oameni, precum ţipetele sau strigătele.

Pregătită pentru medii exterioare, cu protecţie suplimentară împotriva factorilor de mediu


Camera foto VB-M741LE este complet pregătită pentru mediul exterior, cu izolaţie extinsă la intemperii şi protecţie împotriva factorilor de mediu. Structura sa robustă şi designul inovator îi permit să respecte standardele NEMA250 Type4X şi IEC 60950-1/22 şi să fie dispozitivul ideal pentru utilizare într-o gamă largă de condiţii extreme inclusiv zonele de coastă, care sunt supuse deteriorării provocate de sare, sau în unităţile de procesare industrială cu emisii corozive.

Pornire şi funcţionare la temperaturi extrem de reduse


Camera VB-M741LE este ideală pentru utilizarea în medii cu temperaturi extrem de reduse, datorită unui design durabil şi unui radiator integrat, care permite o pornire fiabilă la -30° şi funcţionarea la temperaturi de până la -50°C. Caracteristicile sale de răcire a aerului îi permit să funcţioneze cu aceeaşi eficienţă la temperaturi de până la +55°C, de exemplu, în zonele tropicale calde şi aride.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-M741LE, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

1.3 Mega Pixel

Imagini de înaltă calitate

All weather Model

Izolaţie extinsă la intemperii

Auto DayNight

Filtru IR demontabil

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Intrusion Detection

Protecţie zonă

Scream Detection

Detectare sunet

PoE plus

Alimentare prin Ethernet

ADSR

Control suplimentar al lărgimii de bandă

Linked Event

Alarme condiţionate

SD Card

Înregistrare la sursă

CCMT

Gestionare pentru camere multiple

Infrared Illumination

sursă de iluminare integrată

VB-M741LE
 • Unitate principală VB-M741LE
 • CD-ROM de configurare
 • Cablu de siguranţă şi şurub de fixare
 • Placă de plafon şi şuruburi de fixare
 • Cheie fixă
 • Şablon
 • Cablu de interfaţă de alimentare
 • Cablu de interfaţă I/O
 • Ghid de instalare
 • Card de garanţie
 • Broşură cu cardul de garanţie
 • Ambalaje