Canon VB-M720F

VB-M720F

Camera fixă de tip cutie VB-M720F de 1,3 MP, cu un câmp vizual ultralarg, de 112°, şi performanţă superioară în condiţii de iluminare redusă. Opţiuni de instalare flexibile pentru utilizare în interior şi exterior.

/Images/VB-M720F_tcm136-1465228.jpg

Beneficii

  • Capturaţi imagini clare, detaliate, la rezoluţie 1,3 MP
  • Bucuraţi-vă de un unghi de vizualizare de 112°, de la un obiectiv luminos f/1,2 (panoramic)
  • Obţineţi rezultate mai bune în condiţii de iluminare puternică din spate cu funcţia Auto SSC
  • Capturaţi cu uşurinţă imagini video cu capacităţi de redare multiple
  • Detecţie îmbunătăţită, cu analize încorporate avansate

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-M720F

Imagine de calitate superioară şi cea mai bună tehnologie optică din clasa sa


Protejaţi-vă şi monitorizaţi-vă locaţia în imagini de 1,3 MP, de calitate superioară, folosind procesorul de imagine Canon DIGIC DV III. Unghiul de vizualizare ultralarg, de 112°, cu obiectiv cu zoom optic 3x şi digital 4x, combinat cu un filtru de dezactivare automată IR demontabil, vă permite să vedeţi orice, în orice oră din zi. Sistemul electronic de focalizare posterior şi obiectivul luminos f/1,2 (panoramic) oferă performanţe superioare.

Performanţă video puternică


Camera DIGIC NET II de la Canon dispune de un codor H.264, care asigură filmare de calitate superioară cu un nivel înalt de compresie. În acelaşi timp, controlul îmbunătăţit de reducere a zgomotului (NR) şi reproducerea culorilor oferă culori mai vizibile chiar şi în condiţii de iluminat redus. Controlul inteligent al umbrelor (Auto-SSC) ameliorează vizibilitatea obiectelor din prim-plan în scenele cu iluminat puternic din spate. Capacităţile excelente în lumină redusă şi filtrul de dezactivare automată IR demontabil asigură rezultate superbe, într-o varietate de medii.

Inteligenţă şi siguranţă


Funcţiile inteligente îi ajută pe operatori să identifice situaţiile alarmante, prin analiza diferenţelor dintre diferite zone. Se pot utiliza în paralel până la 15 funcţii pe o singură cameră. În gama de şase funcţii inteligente sunt incluse detectarea obiectelor în mişcare, detectarea obiectelor abandonate, detectarea obiectelor eliminate, detectarea intervenţiilor neautorizate asupra camerei, detectarea trecerii şi detectarea volumului. Activitatea detectată poate fi setată să activeze înregistrarea, încărcarea imaginilor pe un server sau trimiterea unei notificări prin e-mail. Utilizând un card SD, puteţi reţine şi revedea înregistrările video de la alarme fără a mai descărca în prealabil conţinutul pe un PC. Criptarea SSL/TLS asigură o conexiune sigură între cameră şi server.

Compatibilitate şi confort îmbunătăţite


Camerele Canon de reţea sunt compatibile cu software de gestionare video de vârf. Conformitatea cu cel mai recent Profil S ONVIF v2.4 facilitează crearea unei soluţii cu software de gestionare video compatibil cu ONVIF. Canon asigură totodată integrarea perfectă prin utilizarea SDK pentru camera de reţea şi a specificaţiei protocolului HTTP.

Instalare uşoară şi flexibilă


Camera poate fi utilizată în multiple aplicaţii de interior şi exterior, instalând-o şi utilizând-o într-o varietate de carcase şi monturi opţionale. VB-H720F se poate alimenta uşor cu ajutorul unei întregi game de surse de alimentare: PoE, 12 V c.c sau 24 V c.a.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-M720F, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

1.3 Mega Pixel

Imagini de înaltă calitate

Auto DayNight

Filtru IR demontabil

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Power over Ethernet

Alimentare prin Ethernet

SD Card

Înregistrare la sursă

CCMT

Gestionare pentru camere multiple

VB-M720F
  • Unitate principală VB-M720F
  • Conector de alimentare
  • Configurare CD-ROM(J/E/F/I/G/S)
  • Ghid de instalare(J)
  • Broşură cu cardul de garanţie