Canon VB-M620D

VB-M620D

Camera de securitate fixă în formă de cupolă IP VB-M620D de 1,3 MP este ideală pentru condiţii de interior. Monitorizaţi şi înregistraţi activitatea pe timp de zi şi de noapte cu un câmp vizual ultralarg, de 111°.

/Images/VB-M620D-03_tcm136-1464391.jpg

Beneficii

 • Calitate excelentă a imaginii, cu rezoluţie 1,3 MP şi 3x zoom optic amplu
 • Filtrul de dezactivare automată IR oferă capacităţi de monitorizare de 24 de ore din 24
 • Funcţia de panoramare/înclinare/rotire/zoom (PTRZ) de la distanţă reduce durata de instalare
 • Flexibilitate de monitorizare şi înregistrare, cu fluxuri video duble H.264

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-M620D

Imagine de calitate superioară şi cea mai bună tehnologie optică din clasa sa


Protejaţi-vă şi monitorizaţi-vă locaţia utilizând formatul Full-HD, cu o calitate superioară a imaginii, folosind procesorul de imagine Canon DIGIC DV III. Unghiul de vizualizare ultralarg, de 111°, cu obiectiv cu zoom optic 3x şi digital 4x, combinat cu un filtru de dezactivare automată IR demontabil, vă permite să vedeţi orice, în orice oră din zi. Sistemul electronic de focalizare posterior şi obiectivul luminos f/1,2 (panoramic) oferă performanţe superioare.

Performanţă video puternică


Procesorul de reţea DIGIC NET II de la Canon beneficiază de un codificator H.264, care oferă o filmare de calitate superioară şi cu un nivel înalt de compresie. În acelaşi timp, controlul îmbunătăţit de reducere a zgomotului (NR) şi reproducerea culorilor oferă culori mai vizibile chiar şi în condiţii de iluminat redus. Controlul inteligent al umbrelor (Auto-SSC) ameliorează vizibilitatea obiectelor din prim-plan în scenele cu iluminat puternic din spate. Posibilităţile excelente în lumină scăzută şi utilizarea True Day/Night (Culori realiste în lumină de zi/de noapte) asigură rezultate extraordinare într-o gamă largă de ambianţe.

Inteligenţă şi siguranţă


Funcţiile inteligente îi ajută pe operatori să identifice situaţiile alarmante, prin analiza diferenţelor dintre diferite zone. Se pot utiliza în paralel până la 15 funcţii pe o singură cameră. În gama de şase funcţii inteligente sunt incluse detectarea obiectelor în mişcare, detectarea obiectelor abandonate, detectarea obiectelor eliminate, detectarea intervenţiilor neautorizate asupra camerei, detectarea trecerii şi detectarea volumului. Activitatea detectată poate fi setată să activeze înregistrarea, încărcarea imaginilor pe un server sau trimiterea unei notificări prin e-mail. Utilizând un card SD, puteţi reţine şi revedea înregistrările video de la alarme fără a mai descărca în prealabil conţinutul pe un PC. Criptarea SSL/TLS asigură o conexiune sigură între cameră şi server.

Compatibilitate şi confort îmbunătăţite


Conformitatea cu cel mai recent Profil S ONVIF v2.4 facilitează crearea unei soluţii cu software de gestionare video compatibil cu ONVIF. Canon asigură totodată integrarea perfectă prin utilizarea SDK pentru camera de reţea şi a specificaţiei protocolului HTTP.

Funcţia PTRZ pentru configurare uşoară


Instrumentul de setare a unghiului camerei facilitează configurarea vizualizării după instalare, economisind timp, prin activarea de la distanţă a funcţiei panoramare/înclinare/rotire/zoom (PTRZ) de la un computer conectat la reţea.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-M620D, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

1.3 Mega Pixel

Imagini de înaltă calitate

Drag to move

Control PTZ uşor

Auto DayNight

Filtru IR demontabil

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Power over Ethernet

Alimentare prin Ethernet

SD Card

Înregistrare la sursă

CCMT

Gestionare pentru camere multiple

VB-M620D
 • Unitate principală VB-M620D
 • Conector de alimentare
 • CD-ROM de configurare
 • Unitate cu fir de siguranţă
 • Cablu de interfaţă audio
 • Şablon
 • Broşură cu cardul de garanţie