Canon VB-H43

VB-H43

Camera de securitate IP PTZ VB-H43 Full HD combină un zoom puternic de 240x, capacităţi de funcţionare la lumină scăzută şi focalizarea automată rapidă. Opţiuni de instalare flexibile pentru utilizare în interior şi exterior.

/Images/VB-H43_tcm136-1465211.jpg

Beneficii

  • Capturaţi imagini clare, detaliate, la rezoluţie Full HD, la viteze de până la 30 cps
  • Măriţi flexibilitatea de monitorizare cu controlul deplin al funcţiilor de panoramare, înclinare şi zoom
  • Bucuraţi-vă de un zoom optic de 20x de la un obiectiv compact
  • Performanţe superioare în lumină redusă şi Auto SSC
  • Flexibilitate de monitorizare şi înregistrare, cu fluxuri video duble H.264

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon VB-H43

Imagine de calitate superioară şi cea mai bună tehnologie optică din clasa sa


Protejaţi-vă şi monitorizaţi-vă locaţia utilizând formatul Full-HD, cu o calitate superioară a imaginii, folosind procesorul de imagine Canon DIGIC DV III. Camera VB-H43 este dotată cu un obiectiv cu zoom optic puternic 20x, cu zoom digital 12x, oferind un zoom total de 240x. Obiectivul oferă un unghi vizual larg, de 60,4° (la capătul maxim al zoomului) şi focalizare automată rapidă. Panoramaţi, rabataţi şi utilizaţi zoomul de la distanţă, pentru a vă bucura de rezoluţii video de până la Full HD, cu performanţe excelente în lumină redusă.

Performanţă video puternică


Procesorul de reţea DIGIC NET II de la Canon beneficiază de un codificator H.264, care oferă o filmare de calitate superioară şi cu un nivel înalt de compresie. În acelaşi timp, controlul îmbunătăţit de reducere a zgomotului (NR) şi reproducerea culorilor oferă culori mai vizibile chiar şi în condiţii de iluminat redus. Controlul inteligent al umbrelor (Auto-SSC) ameliorează vizibilitatea obiectelor din prim-plan în scenele cu iluminat puternic din spate. Posibilităţile excelente în lumină scăzută şi utilizarea True Day/Night (Culori realiste în lumină de zi/de noapte) asigură rezultate extraordinare într-o gamă largă de ambianţe.

Inteligenţă şi siguranţă


Funcţiile inteligente îi ajută pe operatori să identifice situaţiile alarmante, prin analiza diferenţelor dintre diferite zone. Se pot utiliza în paralel până la 15 funcţii pe o singură cameră. În gama de şase funcţii inteligente sunt incluse detectarea obiectelor în mişcare, detectarea obiectelor abandonate, detectarea obiectelor eliminate, detectarea intervenţiilor neautorizate asupra camerei, detectarea trecerii şi detectarea volumului. Activitatea detectată poate fi setată să activeze înregistrarea, încărcarea imaginilor pe un server sau trimiterea unei notificări prin e-mail. Utilizând un card SD, puteţi reţine şi revedea înregistrările video de la alarme fără a mai descărca în prealabil conţinutul pe un PC. Criptarea SSL/TLS asigură o conexiune sigură între cameră şi server.

Compatibilitate şi confort îmbunătăţite


Conformitatea cu cel mai recent Profil S ONVIF v2.4 facilitează crearea unei soluţii cu software de gestionare video compatibil cu ONVIF. Canon asigură totodată integrarea perfectă prin utilizarea SDK pentru camera de reţea şi a specificaţiei protocolului HTTP.

Instalare uşoară şi flexibilă


Camera poate fi utilizată în multiple aplicaţii de interior şi exterior, instalând-o şi utilizând-o într-o varietate de carcase şi monturi opţionale. VB-H43 se poate alimenta uşor cu ajutorul unei întregi game de surse de alimentare: PoE, 12 V c.c sau 24 V c.a.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon VB-H43, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

DIGIC NET II

Procesare eficientă în reţea

Digic DV III

Gestionează calitatea şi controlul imaginilor

Full HD

Rezoluţie Full HD

PTZ

Panoramare Înclinare Zoom

Drag to move

Control PTZ uşor

Area zoom

Detectare uşoară

Preset Tours

Patrulare automată

Auto DayNight

Filtru IR demontabil

Intelligent Function

Analiza conţinutului video

Power over Ethernet

Alimentare prin Ethernet

SD Card

Înregistrare la sursă

CCMT

Gestionare pentru camere multiple

VB-H43
  • Unitate principală VB-H43
  • Conector de alimentare
  • CD-ROM de configurare
  • Ghid de instalare
  • Broşură cu cardul de garanţie