Pentru birou

Instrumente de proiectare sistem

Aceste instrumente vă vor ajuta să proiectaţi o soluţie personalizată pentru orice scenariu.
Vă informăm că Axis Communications, Canon Group Company, este acum responsabilă pentru vânzarea camerelor de reţea Canon şi asistenţă pentru acestea ›

Instrumente de proiectare sistem

Instrument de calcul al spaţiului necesar pe disc (RDS)

Stabilirea cerinţelor de stocare şi de lărgime de bandă este o parte esenţială a proiectării oricărei soluţii de supraveghere în reţea. Cu acest calculator simplu, puteţi alege dintr-o gamă de codecuri compatibile, frecvenţe de cadre şi rezoluţii, pentru a stabili cerinţele totale de stocare.

Instrument de calcul al unghiului de vizualizare (AOV)

Maximizarea unghiurilor ample de vizualizare poate contribui la reducerea costurilor de proiect. Pur şi simplu selectaţi camera şi rezoluţia corespunzătoare, cât şi dimensiunea obiectului, iar acest instrument va calcula toate detaliile de care aveţi nevoie.

Simulator de configuraţie a camerei

Simulator de configuraţie a camerei vă va ajuta să proiectaţi o configuraţie personalizată pentru orice scenariu. Încărcaţi datele despre planurile de amplasare, setaţi scala şi începeţi glisarea şi fixarea camerelor foto în planul de amplasare.

Instrument de gestionare a camerei Canon (CCMT)

CCMT este un instrument simplu şi eficient, proiectat pentru a face din setarea şi configurarea soluţiei de supraveghere o sarcină fără efort. Cu unelte de configurare iniţială şi setări mai complexe şi avansate ale camerei, CCMT este probabil singurul instrument de care ar avea nevoie un inginer de instalare pentru a implementa soluţia.

Instrument de setare a unghiului camerei (PTRZ)

Interfaţa de utilizator intuitivă a instrumentului de setare a unghiului camerei oferă acces de la distanţă la direcţia de vizualizare, zoom şi focalizare pentru camerele PTRZ.

Camere PTRZ:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Instrument de compatibilitate a camerei cu accesorii

Această foaie de calcul Excel interactivă vă va ajuta să stabiliţi care accesorii şi montaje vă vor fi necesare pentru o gamă de opţiuni de montare.

Tabel de compatibilitate VMS

Ca rezultat al unui program de integrare la nivel global, camerele Canon pentru reţea sunt compatibile cu un număr mare, în creştere, de soluţii VMS (Video Management Software) şi NVR (Network Video Recorder) terţe. Descărcaţi cea mai recentă foaie de calcul Excel, pentru mai multe detalii.

Asistenţă pentru camera dvs. de reţea

Descărcaţi software, firmware, manuale şi depanare pentru camera dvs.

Căutare camere NVS anterioare

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre consumabilele compatibile pentru modelele anterioare NVS în secţiunea de produse arhivate.