Pentru birou

Canon RM-Software

Camere de reţea

RM-Software

Canon RM-Software

Soluţie cu numeroase funcţii, uşor de utilizat pentru înregistrare video în reţea.

Soluţie cu numeroase funcţii, uşor de utilizat pentru înregistrare video de la Canon pentru sistemele de supraveghere de la scară mică la medie care utilizează modelele de camere de reţea Canon de definiţie standard şi de înaltă definiţie.

Beneficii

 • Sistem de înregistrare video pentru reţea bazat pe software cu până la 64 camere
 • Funcţie de căutare a camerei cu etichete ce conţin cuvinte cheie
 • Funcţie unică de dispunere dinamică
 • Funcţie de gestionare îmbunătăţită a drepturilor utilizatorului
 • Analiză încorporată a conţinutului video la modelele Canon de 1,3 MP şi HD

Specificaţii detaliate

Soluţie scalabilă

RM-9/RM-25/RM-64 reprezintă cel mai recent pachet software pentru înregistrare video în reţea de la Canon disponibil pentru sisteme cu 9, 25 sau 64 de camere. Sistemul poate fi adaptat pentru până la 64 de camere. RM este software-ul ideal de supraveghere şi gestionare pentru aplicaţii într-una sau mai multe locaţii. Software-ul acceptă difuzarea de imagini video în format MJPEG, MPEG4 şi H.264 de la ambele camere Canon IP.

Interfaţă şi caracteristici intuitive

Software-ul este uşor de utilizat şi extrem de intuitiv. Crearea aranjamentelor cu camerele selectate se face cu uşurinţă, iar pentru o monitorizare eficientă utilizatorul poate selecta dispunerile din tab-uri. Staţia de vizualizare poate afişa imaginile video pe două monitoare, sporind atenţia operatorului asupra locaţiei. Pentru fiecare cameră se pot adăuga cuvinte cheie, care la rândul lor ajută la localizarea camerelor. Funcţia de dispunere dinamică foloseşte cuvinte cheie şi reguli pentru camere pentru modificarea dinamică a dispunerii. Configuraţi software-ul pentru înregistrarea unui eveniment creat, de la funcţia inteligentă şi/sau detectarea volumului camerei.

Înregistrare redundantă

Pentru a crea un sistem de supraveghere extrem de fiabil este necesară o înregistrare redundantă. Cu RM, serverele de stocare sunt configurate într-un grup, fiind posibile două tipuri de redundanţă, Funcţia Failover şi Modul Mirroring. Atunci când un server de stocare este oprit datorită unei defecţiuni, camera este alocată automat unui alt server de stocare prin intermediul funcţiei Failover, pentru a continua înregistrarea. Modul Mirroring este o funcţie care înregistrează imaginile video duplicate ale fiecărei camere pe servere de stocare separate.

Gestionare simplă

Gestionarea utilizatorilor şi a nivelului lor de acces este simplă. Permisiunile de acces, precum vizualizarea parţială şi editarea setărilor, pot fi atribuite şi personalizate de către administratori. Prin intermediul unui control atent al accesului, riscurile de tipul modificărilor accidentale ale setărilor pot fi minimizate. Serverele de stocare pot fi gestionate dintr-o locaţie aflată la distanţă.

Specificaţiile produsului

 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 141ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 2.3.0.0
 • CLOUD, getReviews, 31ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;