Pentru birou

Camere PTZ

Cu ajutorul unui control fără efort, puteţi monitoriza zone extinse şi puteţi urmări subiecţii cu uşurinţă, cu ajutorul caracteristicilor de panoramare, înclinare şi zoom ale camerelor noastre. Uşor de configurat şi cu un câmp vizual amplu, aceste modele sunt ideale pentru aplicaţii precum gestionarea traficului, supraveghere urbană şi parcuri comerciale.

Câmp vizual amplu

Când sunt necesare zone de supraveghere ample, caracteristicile de panoramare, înclinare şi zoom ale acestor modele îşi demonstrează utilitatea. Suprafeţe uriaşe pot fi parcurse rapid - manual sau automat - iar subiecţii pot fi urmăriţi şi monitorizaţi cu uşurinţă. Când sunt necesare verificări suplimentare, o funcţionalitate puternică de zoom permite obţinerea de prim-planuri detaliate, de calitate, chiar şi în situaţii cu iluminare redusă.

Fieldof View
Optional housings

Carcase şi accesorii opţionale

Se asigură o instalare flexibilă, întrucât camerele noastre PTZ pot fi alimentate atât de la reţea, cât şi prin conexiunea Ethernet. Opţiunile de carcasă ale camerei, de exemplu în condiţii de fum sau transparenţă, asigură o flexibilitate de instalare pentru o gamă variată de medii - de la parcări auto la locaţii pentru concerte.

Camere de tip cutie

Box Cameras

Proiectate pentru a se adapta la o diversitate de aplicaţii, camerele noastre de tip cutie dispun de unghiuri vizuale ample şi sunt uşor de instalat, indiferent dacă sunt montate pe perete sau pe tavan.

Camere în formă de cupolă

Dome Cameras

Camerele noastre în formă de cupolă demonstrează că supravegherea se poate efectua cu discreţie. Compacte şi plăcute estetic, sunt perfecte pentru mediile de interior şi de exterior.