Pentru birou

Reducerea la minimum a costurilor de proiect

Reducerea la minimum a costurilor de proiect_Poster

Unghi de vizualizare larg

Unghiurile largi de vizualizare permit supravegherea unor zone extinse cu un număr mai mic de camere. Prin dispunerea optică a elementelor asferice, de înaltă calitate, ale obiectivelor, senzorii camerelor pot obţine imagini mai luminoase, bine definite, iar efectul „ochi de peşte” al camerelor convenţionale este redus.

„Unul dintre obiectivele de proiectare ale Canon este acela de a ne asigura că unghiurile de vizualizare ale camerelor noastre sunt cât mai largi posibil, pentru a reduce numărul camerelor necesare oricărui proiect sau oricărei instalaţii. Acest lucru reduce nu numai costurile instalaţiei, ci şi cerinţele legate de lărgimea de bandă şi stocare.”

Configuraţie cu PTRZ de la distanţă a camerelor Canon de tip cupolă fixă

Odată instalată şi conectată la o reţea, poziţia camerei şi unghiul de vizualizare pot fi ajustate electronic cu instrumentul pentru configurarea unghiului de vizualizare al camerei. Comenzile intuitive de panoramare, înclinare, transfocare şi focalizare permit unei singure persoane să realizeze de la distanţă configurarea camerei, economisind atât timp, cât şi bani.

„PTRZ este o funcţie unică a camerelor Canon de tip cupolă fixă. Utilizarea acestui instrument poate economisi timpul şi banii integratorului în faza de instalare a oricărui proiect”

Funcţii încorporate de analiză

Analiza inteligentă a scenei poate ajuta operatorii să identifice situaţiile problematice. Puteţi selecta până la 15 zone pentru analiză cu ajutorul funcţiilor de detectare a obiectelor în mişcare, abandonate sau absente, a modificării neautorizate a camerei, a traversării limitelor şi a intruziunii. Funcţia de evenimente asociate permite combinarea logică a alarmelor activate de materialul video, pentru a crea declanşatoare condiţionate pentru alarme. Adăugarea funcţiei de detectare a volumului şi strigătelor oferă un nivel mai înalt de flexibilitate şi, odată ce o alarmă este activată, camerele declanşează înregistrarea, încarcă imaginile pe un server aflat la distanţă sau chiar trimit notificări prin e-mail.

„Toate camerele Canon au o gamă de funcţii încorporate de analiză. Acest nivel înalt de flexibilitate este deosebit de util pentru numeroase proiecte, indiferent de gradul de complexitate al acestora.”

Detectarea intruziunilor

Detectarea obiectelor abandonate

Detectarea mişcării

Detectarea obiectelor absente

Detectarea modificării neautorizate a camerei

Detectarea traversării limitelor

Securitate optimizată

Asigurarea integrităţii datelor video în întreaga reţea este esenţială pentru aplicaţiile cu nivel înalt de securitate. Protocoalele de securitate Advance IEEE 802.1X şi IPSec oferă posibilitatea de criptare a datelor transmise şi de protejare separată a fiecărui pachet de date, menţinând confidenţialitatea materialelor video capturate.

Urmărirea automată

Spre deosebire de soluţiile convenţionale, funcţia de urmărire automată Canon combină în mod eficient funcţia de detectare inteligentă a obiectelor aflate în mişcare cu controlul PTZ al camerelor pentru a menţine obiectele urmărite în centrul ecranului. Transfocarea automată permite, de asemenea, menţinerea obiectului la aceeaşi dimensiune, indiferent de poziţia curentă a acestuia. Setarea unei limite de timp şi a revenirii la poziţiile de detectare permite camerei să se fixeze pe ţintă şi să o urmărească practic fără nicio intervenţie din partea operatorului.

Viteză înaltă, precizie şi control

Mecanismele PTZ de înaltă calitate de la Canon includ cele mai recente inovaţii în materie de design al motoarelor, creând astfel cele mai sensibile şi mai precise camere PTZ din prezent. Motoarele secvenţiale cu reglare fină şi rotaţia continuă la 360⁰ cu viteză de 450⁰/s şi capacitate de inversare automată permit operatorilor să urmărească cu uşurinţă subiecţii şi să monitorizeze situaţiile pe măsură ce acestea se desfăşoară.

Gestionarea lărgimii de bandă (ADSR)

Tehnologia de reducere a dimensiunii datelor în funcţie de zonă (ASDR) de la Canon este un instrument eficient de gestionare a lărgimii de bandă. Operatorii pot defini până la opt zone diferite în care imaginea va avea nivelul maxim de calitate, iar tehnologia ADRD va aplica un nivel mai înalt de compresie zonelor mai puţin importante din jurul acestora. Această abordare flexibilă contribuie la gestionarea modului în care vă utilizaţi lărgimea de bandă, capturând în acelaşi timp detaliile acolo unde acestea sunt cel mai necesare.

Înregistrare pe carduri SD (profilul G Onvif)

Posibilitatea de a căuta şi reapela secvenţe înregistrate pe suportul de stocare introdus în cameră oferă oricărei soluţii de supraveghere un nivel mai înalt de flexibilitate.

Conformitatea cu profilul G ONVIF standardizează comunicaţiile şi permite soluţiilor noastre compatibile cu VMS să acceseze şi să controleze această funcţie într-un mod mai eficient.

Protecţie împotriva factorilor de mediu (NEMA250 Tipul 4X)

Camerele de exterior cu caracteristici suplimentare de conformitate cu NEMA 4X oferă un nivel superior de protecţie împotriva factorilor de mediu în zonele de coastă şi cele cu substanţe chimice corozive.

Aceste camere rezistente şi durabile oferă, de asemenea, un interval extins de temperaturi de funcţionare (de la -50⁰C la +55⁰C), asigurând, în plus, pornirea fiabilă la temperaturi de minimum -30⁰C.

Protecţie împotriva intemperiilor (IP66)

Dacă factorii de mediu reprezintă o problemă, camerele de exterior certificate IP66 asigură un nivel înalt de protecţie împotriva prafului şi apei. Indiferent că este vorba de o ploaie torenţială sau un jet de apă sub presiune care baleiază zona respectivă, camera este protejată corespunzător.

Protecţie împotriva vandalismului (IK10)

Camerele certificate IK10, conforme cu standardul european EN 62262, oferă un nivel înalt de protecţie împotriva impacturilor exterioare. Capacele din policarbonat ale cupolelor, mecanismele retractabile ale obiectivelor şi carcasele exterioare rezistente înseamnă că aceste camere sunt proiectate pentru a rezista atacurilor.