Pentru birou

Imagini în toate condiţiile de iluminare
Condiţii

Imagini în toate condiţiile de iluminare_Poster

Performanţe neegalate în această clasă în condiţii de iluminare redusă

Performanţele şi reproducerea culorilor în condiţii de iluminare redusă ale camerelor noastre de reţea au fost optimizate pentru a captura cu fidelitate orice scenă de noapte sau de zi. Prin urmare, prin echilibrarea zgomotului, rezoluţiei şi culorilor, camerele noastre creează imagini cu culori fidele chiar şi în condiţii de iluminare redusă.

„Indiferent de camera Canon de reţea aleasă, puteţi avea siguranţa că aceasta va oferi cele mai bune performanţe în condiţii de iluminare redusă”

Imagini în condiţii dificile de iluminare

Efectele nedorite ale iluminării puternice din spate, ceţii sau pâclei pot fi devastatoare în absenţa unei gestionări sau compensări eficiente. Algoritmii de procesare a imaginilor dezvoltaţi intern de către Canon oferă o calitate optimă a imaginilor, indiferent de condiţiile de iluminare.

Controlul automat inteligent al umbrelor (Auto-SSC)

Acolo unde camerele concurenţei realizează o succesiune de imagini la timpi de expunere diferiţi şi le combină într-una singură pentru a realiza scene care conţin fundaluri puternic iluminate, funcţia de control automat inteligent al umbrelor (Auto SSC) de la Canon execută reglaje instantanee, în timp real, pentru îmbunătăţirea vizibilităţii imaginii din prim-plan. Efectul net este acela că zonele luminate rămân luminate şi doar zonele întunecate sunt iluminate, astfel că siluetele dificil de observat sunt convertite instantaneu în obiecte care pot fi identificate cu uşurinţă.

„Atunci când lucraţi în condiţii de iluminare redusă sau cu o lumină puternică din spate, algoritmul Auto-SSC, dezvoltat intern de către Canon, intră în scenă pentru a garanta imagini de cea mai bună calitate posibilă”

Compensare înceţoşare

Haze Comp Image

Funcţia de compensare a înceţoşării reglează contrastul imaginii, pentru a spori vizibilitatea în mediile cu ceaţă, pâclă sau smog. De asemenea, poate spori vizibilitatea scenelor surprinse la distanţă, la un factor ridicat de transfocare. Nivelul de compensare poate fi setat la Puternic, Mediu sau Slab sau poate fi reglat manual pentru rezultate optime.

Imagistică color

Motorul de procesare a imaginilor DIGIC DVIII, utilizat şi în camerele profesionale Cinema EOS de la Canon, oferă o calitate excepţională a filmelor, un nivel redus de zgomot, o gradaţie uniformă şi culori vii şi fidele, indiferent de sursa de iluminare.

„Acest lucru înseamnă că toate culorile noastre sunt redate fidel, indiferent de sursa de iluminare”

Imagini cu iluminare în infraroşii

În situaţiile cu iluminare ambiantă redusă sau inexistentă, utilizarea iluminării invizibile cu infraroşii este metoda tradiţională de iluminare a scenei, ce permite camerelor să captureze imagini alb-negru.

Tehnologia obiectivelor Super UD (dispersie ultra-scăzută) de la Canon şi straturile antireflexie de infraroşii sporesc sensibilitatea la lumină, controlează efectul-fantomă şi reflexiile şi reduc pierderile de focalizare asociate în mod normal cu utilizarea infraroşiilor. Imaginile clare şi curate, capturate într-un mod natural, necesită mai puţină procesare, reducând costurile asociate lărgimii de bandă şi stocării.

Camerele cu LED-uri de infraroşii încorporate utilizează o matrice dublă de LED-uri pentru a asigura iluminarea uniformă a scenei. Indiferent cât de aproape sau departe se află subiectul sau cât de aproape se află acesta de periferie, imaginile sunt expuse corect şi au un nivel înalt de detaliu, ce creează o puternică senzaţie de realitate.

Imagini la distanţă

Adoptarea elementelor de sticlă High UD (dispersie ultraredusă) cu index de refracţie ridicat suprimă incidenţa aberaţiilor cromatice întâlnite în unităţile de obiective cu mărire ridicată, minimizând atât distorsiunile cilindrului, cât şi distorsiunea negativă şi oferind imagini naturale, cu rezoluţie mare pe toată suprafaţa cadrului şi pe toată plaja de zoom.

Camerele PTZ cu zoom 30x din seria VB-R permit operatorilor să monitorizeze şi să înregistreze subiecţi aflaţi la orice distanţă de pe plaja de zoom, de la infinit la distanţa minimă faţă de obiect de 2 m (6,6 ft).