Pentru birou

Camere de tip cutie

Concepute pentru a se adapta la o gamă variată de aplicaţii de securitate, camerele noastre de tip cutie oferă unghiuri de vizualizare ample şi sunt adecvate pentru utilizarea în medii de interior şi exterior. Prevăzută cu zoom optic şi digital, cu rezoluţie de până la Full HD, funcţii inteligente şi controlul inteligent al umbrelor, această gamă cuprinde chiar şi o cameră ultra-compactă pentru aplicaţiile în care discreţia este esenţială.

Unghiuri de vizualizare largi

Unghiurile de vizualizare largi, de până la 112 grade, permit monitorizarea unor suprafeţe de foarte mari dimensiuni prin intermediul unei singure camere. Aceasta înseamnă că este posibilă crearea unei reţele de supraveghere cu un număr mai redus de camere, ceea ce permite menţinerea costurilor la un nivel redus. Chiar şi la cele mai largi unghiuri de vizualizare, calitatea imaginii rămâne una impresionantă, cu obiectivul cu corecţie optică de la Canon care reduce efectele de tip „ochi de peşte”.

Wide angle views
Simple to set up

Instalare şi utilizare simple

Aceste camere sunt proiectate pentru o instalare rapidă şi simplă imediat după scoaterea din cutie, fără a necesita o configurare anterioară instalării. O gamă de accesorii pentru mediul exterior asigură flexibilitatea la configurarea în exterior, cu opţiuni de montaj pe perete, tavan sau pe stâlpi. În timpul utilizării, un sistem electronic de focalizare posterioară integrat în camerele VB-H şi VB-M tip cutie menţine focalizarea în timpul zoomului.

Camere în formă de cupolă

Dome Cameras

Camerele noastre în formă de cupolă demonstrează că supravegherea se poate efectua cu discreţie. Compacte şi plăcute estetic, sunt perfecte pentru mediile de interior şi de exterior.

Camere PTZ

IPTZ Cameras

Monitorizaţi zone extinse şi urmăriţi subiecţii cu uşurinţă cu ajutorul caracteristicilor noastre de panoramare, înclinare şi zoom (PTZ). Ideale pentru aplicaţii precum gestionarea traficului şi supraveghere urbană.