Pentru birou

Camere de reţea

Acolo unde supravegherea contează cu adevărat, gama de camere de reţea de la Canon oferă o soluţie. De dimensiuni reduse, dar cu performanţe ridicate, camerele oferă calitate de excepţie a imaginii, chiar şi în condiţii de lumină scăzută, unde riscurile de securitate sunt sporite.

Punctele forte ale tehnologiei Canon

Camerele de reţea Canon oferă o suită de capacităţi; ajustarea imaginilor în timp real, redarea în fluxuri multiple şi elementele analitice sofisticate ale filmărilor, toate pentru a procesa cu sârguinţă, a monitoriza şi semnala eventualele breşe de securitate, care se transformă în dovezi concrete.

Puncte forte ale tehnologiei Canon_370

Beneficii pentru clienţi

Imagistică în toate condiţiile de iluminare

Imaging Across All Lighting Conditions

Bazându-se pe o gamă de tehnologii optice şi de procesare a imaginilor, camerele de reţea Canon oferă imagini clare, detaliate, în toate condiţiile de iluminare.

Reducerea la minim a costurilor de proiect

Minimising Project Costs

Un unghi amplu de vizualizare şi capacităţile avansate de detectare ale alarmei, în combinaţie cu protecţia extinsă la vreme şi impact oferă o multitudine de capabilităţi în materie de securitate, pentru a reduce costurile de proiect.

Gama de produse

Valorificând peste 70 de ani de experienţă în domeniul imaginilor, gama completă de camere pentru reţea Canon acoperă toate unghiurile. Cu modele tip PTZ, în formă de cupolă şi cutie, cu rezoluţie Full HD sau 1,3 MP, acestea asigură un câmp vizual amplu şi o calitate impresionantă a imaginilor, chiar şi în condiţii de iluminare redusă.

Camere PTZ

Camere în formă de cupolă

Camere de tip cutie

Monitorizaţi zone extinse şi urmăriţi subiecţii cu uşurinţă cu ajutorul caracteristicilor noastre de panoramare, înclinare şi zoom (PTZ). Ideale pentru aplicaţii precum gestionarea traficului şi supraveghere urbană.

Camerele noastre în formă de cupolă demonstrează că supravegherea se poate efectua cu discreţie. Compacte şi plăcute estetic, sunt perfecte pentru mediile de interior şi de exterior.

Proiectate pentru a se adapta la o diversitate de aplicaţii, camerele noastre de tip cutie dispun de unghiuri vizuale ample şi sunt uşor de instalat, indiferent dacă sunt montate pe perete sau pe tavan.

Instruire şi asistenţă

Studii de caz

Case studies

Citiţi relatările clienţilor noştri şi aflaţi cum camerele de reţea Canon au contribuit la rezolvarea provocărilor reale în materie de securitate.

Instrumente de proiectare sistem

System Design Tools

Aceste instrumente vă vor ajuta să proiectaţi o soluţie personalizată pentru orice scenariu.

Resurse suplimentare online

Descărcaţi software, firmware şi manuale pentru camera dvs. de reţea.

Căutare camere de reţea anterioare

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre accesoriile compatibile pentru modelele anterioare de camere de reţea în secţiunea de produse arhivate.