Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Plug-in-ul de imprimare pentru Photoshop de la Canon oferă interfaţa perfectă dintre imaginile din Photoshop şi imprimanta imagePROGRAF. Acesta permite fişierelor cu imagini pe 16 biţi să fie transferate direct către imprimantă, păstrând gama largă şi gradaţia excepţională a imaginilor dvs. originale.

Beneficii

  • Păstraţi fluxurile de lucru color pe 16 biţi, de la capturarea imaginii şi până la rezultatul final.
  • Fluxul de lucru perfect economiseşte timp şi energie.
  • Recunoaştere automată a spaţiului de culoare
  • Funcţii avansate de ajustare a culorilor
  • Realizaţi tablouri fără ramă vizibilă pentru pânze
  • Vizualizaţi uşor impactul asupra imprimatelor al variantelor subtile de imagine

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Print Plug-In for Photoshop

Menţineţi calitatea superioară a imaginilor


De obicei, sistemele de operare limitează driverele imprimantei la procesarea pe 8 biţi, asigurând rezultate imperfecte. Plug-in-ul de imprimare pentru Photoshop de la Canon evită această problemă prin imprimarea directă către imprimantă. Aceasta menţine calitatea imaginii pe 16 biţi, ceea ce vă permite să capturaţi gama largă şi gradaţia completă a originalelor dvs. în rezultatul final imprimat.

Economisiţi timp cu fluxul de lucru perfect.


Configuraţia setării de imprimare este consolidată într-un singur pas, oferind un flux de lucru color, de la intrare până la ieşire. Deoarece plug-in-ul de imprimare pentru Photoshop detectează automat configurarea informaţiilor despre spaţiul de culoare din fişierele Photoshop, nu trebuie să vă preocupe reconversia culorilor.

Setări avansate ale culorilor


Dacă trebuie să reglaţi fin saturaţia, contrastul, echilibrul culorilor şi alte detalii, acest lucru este posibil. Aceste rezultate sunt actualizate în timp real prin previzualizarea imaginilor. Acest lucru înseamnă că puteţi captura întotdeauna propria viziune aşa cum doriţi, fără a edita fişierul Adobe Photoshop original.

Oportunităţi noi pentru imprimarea pe pânză


Noul plug-in Layout imagePROGRAF le permite utilizatorilor să pregătească imaginea pentru imprimare pe Pânză, ajustând imaginea de imprimat, pregătită pentru fixarea pe o ramă din lemn.

Rezultate perfecte cu imprimarea de variante


Plug-inul de imprimare pentru Photoshop vă permite să generaţi şi să imprimaţi rapid un set de modele de imagini care conţin variante subtile. Imaginile sunt aliniate într-o matrice sau pe o sigură bandă, astfel încât este uşor să vizualizaţi efectele precise ale variantelor setărilor de culoare asupra rezultatului final imprimat.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Print Plug-In for Photoshop, despre funcţiile şi capabilităţile sale.