Camere compacte Full HD

Utilizând cele mai recente tehnologii Canon în materie de obiective, aceste camere compacte Full HD sunt de dimensiuni mici, dar prezintă performanţe semnificative. Proiectate pentru securitate şi monitorizare în medii interioare, aceste camere uşor de instalat asigură imagini clare, de calitate ridicată, cu un unghi vizual amplu şi performanţe impresionante în condiţii de iluminare redusă.

VB-S31D.jpg

VB-S31D

O gamă de camere de securitate pentru reţea PT de tip mini-cupolă (VB-S31D) sau de tip mini-cupolă fixă (VB-S800D) Full HD, cu noua tehnologie de obiective ultra-compacte. Ideală pentru supravegherea spaţiilor comerciale, de învăţământ şi de afaceri.

VB-S30D.jpg

VB-S30D

Camera de securitate pentru reţea Full HD PTZ de tip mini-cupolă, uşor de instalat, cu noua tehnologie de obiective cu zoom ultra-compacte. Ideală pentru securitatea şi monitorizarea la interior a companiilor şi a locaţiilor de organizare a diferitelor evenimente.

VB-S800D.jpg

VB-S800D

O gamă de camere de securitate pentru reţea PT de tip mini-cupolă (VB-S31D) sau de tip mini-cupolă fixă (VB-S800D) Full HD, cu noua tehnologie de obiective ultra-compacte. Ideală pentru supravegherea spaţiilor comerciale, de învăţământ şi de afaceri.

VB-S900F.jpg

VB-S900F

O cameră de securitate Full HD pentru reţea, cu minicarcasă fixă şi cu noua tehnologie de obiective ultra-compacte. Designul compact o face ideală pentru o serie de spaţii comerciale restrânse.

Dimensiuni ultra-compacte

Tehnologia inovatoare a obiectivului din aceste camere le reduce dimensiunile suficient de mult pentru a le face să încapă, comod, în palmă. Camerele noastre Full HD de tip mini-cupolă măsoară numai 120 mm x 54 mm (L x h), ceea ce le face ideale în locaţiile în care este necesară o monitorizare discretă. În afara camerelor PTZ, PT şi de tip mini-cupolă fixă, există şi o cameră de tip cutie ultra-compactă, care măsoară numai 32 mm x 54 mm x 114 mm (L x h x l).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

Full HD 30 cps

Procesoarele DIGIC DVIII şi DIGIC NET II de la Canon se utilizează pentru a asigura o calitate excepţională a imaginii cu rezoluţie Full HD la viteze de până la 30 de cadre pe secundă. Tehnologia integrată de transmitere pe mai multe fluxuri (2 x H.264) permite transmiterea simultană la rezoluţii alternative, permiţând simultan monitorizarea la rezoluţii înalte şi înregistrarea la rezoluţii joase.

Funcţii inteligente

Intelligent Function_ICON.jpgComponentele analitice inteligente permit o analiză în timp real a potenţialelor breşe de securitate. Într-o scenă, se pot desemna până la 15 zone pentru detecţie, utilizând 6 algoritmi diferiţi. Aceasta redefineşte metodele tradiţionale de detecţie a alarmelor, contribuind la reducerea alarmelor false, la creşterea eficienţei şi la reducerea spaţiului de stocare necesar, prin activarea înregistrărilor numai în prezenţa unor pericole reale.

Intelligent Function_DIAGRAM

Controlul automat inteligent al umbrelor

Acolo unde camerele concurenţei realizează o succesiune de imagini la timpi de expunere diferiţi şi le combină într-una singură pentru a realiza scene care conţin fundaluri puternic iluminate, funcţia de control automat inteligent al umbrelor (SSC) de la Canon execută reglaje instantanee, în timp real, pentru îmbunătăţirea vizibilităţii imaginii din prim-plan. Efectul net este acela că zonele luminate rămân luminate şi doar zonele întunecate sunt iluminate, astfel că siluetele dificil de observat sunt convertite instantaneu în obiecte care pot fi identificate cu uşurinţă.

Auto SSC