Camere Full HD

Monitorizaţi-vă şi protejaţi-vă afacerea în rezoluţie Full HD cu o calitate superioară a imaginii şi performanţe impresionante în condiţii de iluminare redusă. Funcţiile inteligente permit analiza proactivă în timp real a potenţialelor breşe de securitate, în timp ce controlul inteligent al umbrelor asigură prezenţa dvs. acolo unde este necesar - chiar şi în scene cu iluminare intensă de fundal.

VB-H41 175 x132.gif

VB-H43

Camera de securitate IP PTZ VB-H43 Full HD combină un zoom puternic de 240x, capacităţi excelente la lumină scăzută şi focalizarea automată rapidă. Opţiuni de instalare flexibile pentru utilizare în interior şi exterior.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

Camera de securitate fixă în formă de cupolă IP VB-H630VE Full HD, prevăzută cu un corp rezistent la agresiune, cu nivel de protecţie IP66, este ideală pentru condiţiile dure din spaţiile exterioare. Monitorizaţi şi înregistraţi activitatea pe timp de zi şi de noapte cu un câmp vizual ultralarg, de 111°.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

Camera de securitate fixă în formă de cupolă IP VB-H630D Full HD este ideală pentru condiţii de interior. Monitorizaţi şi înregistraţi activitatea pe timp de zi şi de noapte cu un câmp vizual ultralarg, de 111°.

VB-H730F.jpg

VB-H730F

Camera de securitate fixă de tip cutie IP VB-H730F Full-HD, cu un câmp vizual ultralarg, de 112°, şi performanţă superioară în condiţii de iluminare redusă. Opţiuni de instalare flexibile pentru utilizare în interior şi exterior.

Calitate Full HD a imaginii

Beneficiaţi de imagini de calitate, cu detalii amănunţite, în Full HD graţie renumitului procesor de imagini DIGIC DV III de la Canon, creat iniţial pentru camerele noastre video profesionale. Acest procesor asigură rezoluţii de până la 1080p la 30 cps, alături de binecunoscuta tehnologie de reproducere a culorilor de la Canon, chiar şi în condiţii de iluminare redusă.

Full HD quality

Funcţii inteligente

Intelligent Function_ICON.jpgComponentele analitice inteligente permit o analiză în timp real a potenţialelor breşe de securitate. Într-o scenă, se pot desemna până la 15 zone pentru detecţie, utilizând 6 algoritmi diferiţi. Aceasta redefineşte metodele tradiţionale de detecţie a alarmelor, contribuind la reducerea alarmelor false, la creşterea eficienţei şi la reducerea spaţiului de stocare necesar, prin activarea înregistrărilor numai în prezenţa unor pericole reale.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Controlul inteligent al umbrelor

Acolo unde camerele concurenţei realizează o succesiune de imagini la timpi de expunere diferiţi şi le combină într-una singură pentru a realiza scene care conţin fundaluri puternic iluminate, funcţia de control inteligent al umbrelor (SSC) de la Canon execută reglaje instantanee, în timp real, pentru îmbunătăţirea vizibilităţii imaginii din prim-plan. Efectul net este acela că zonele luminate rămân luminate şi doar zonele întunecate sunt iluminate, astfel că siluetele dificil de observat sunt convertite instantaneu în obiecte care pot fi identificate cu uşurinţă.