Camere compacte de 1,3 MP (NOU)

Asigurând o monitorizare de înaltă calitate, cu rezoluţie de 1,3 MP şi şase componente de analiză inteligentă, aceste camere oferă o excelentă rentabilitate a investiţiei. Proiectate pentru securitate şi monitorizare în medii interioare, aceste camere uşor de instalat asigură imagini clare, de calitate ridicată, cu un unghi vizual amplu şi performanţe impresionante în condiţii de iluminare redusă.

VB-805D.jpg

VB-805D

O cameră de supraveghere în reţea HD Minidome fixă cu tehnologie pe bază de obiectiv ultra-compact. Ideală pentru supravegherea spaţiilor comerciale, de învăţământ şi de afaceri.

VB-S905F.jpg

VB-S905F

O cameră de supraveghere în reţea cu minicarcasă fixă şi tehnologie bazată pe obiectiv ultra-compact. Designul compact o face ideală pentru o serie de spaţii comerciale restrânse.

Dimensiuni ultra-compacte

Tehnologia inovatoare a obiectivului din aceste camere le reduce dimensiunile suficient de mult pentru a le face să încapă, comod, în palmă. Camera noastră de tip mini-cupolă de 1,3 MP măsoară numai 120 mm x 54 mm (L x h), ideală pentru locaţiile în care este necesară o monitorizare discretă. În afara camerei de tip mini-cupolă există şi o cameră de tip cutie ultra-compactă, care măsoară numai 32 mm x 54 mm x 114 mm (L x h x l).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

1,3 MP la maximum 30 cps

Procesoarele DIGIC DVIII şi DIGIC NET II de la Canon se utilizează pentru a asigura o calitate excepţională a imaginii cu rezoluţie 1,3 MP la viteze de până la 30 de cadre pe secundă. Tehnologia integrată de transmitere pe mai multe fluxuri (2 x H.264) permite transmiterea simultană la rezoluţii alternative, permiţând simultan monitorizarea la rezoluţii înalte şi înregistrarea la rezoluţii joase.

Funcţii inteligente

Intelligent Function_ICON.jpgComponentele analitice inteligente permit o analiză în timp real a potenţialelor breşe de securitate. Într-o scenă, se pot desemna până la 15 zone pentru detecţie, utilizând 6 algoritmi diferiţi. Aceasta redefineşte metodele tradiţionale de detecţie a alarmelor, contribuind la reducerea alarmelor false, la creşterea eficienţei şi la reducerea spaţiului de stocare necesar, prin activarea înregistrărilor numai în prezenţa unor pericole reale.

Intelligent Function_DIAGRAM

Controlul automat inteligent al umbrelor

Acolo unde camerele concurenţei realizează o succesiune de imagini la timpi de expunere diferiţi şi le combină într-una singură pentru a realiza scene care conţin fundaluri puternic iluminate, funcţia de control automat inteligent al umbrelor (SSC) de la Canon execută reglaje instantanee, în timp real, pentru îmbunătăţirea vizibilităţii imaginii din prim-plan. Efectul net este acela că zonele luminate rămân luminate şi doar zonele întunecate sunt iluminate, astfel că siluetele dificil de observat sunt convertite instantaneu în obiecte care pot fi identificate cu uşurinţă.

Auto SSC