Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

Încorporând platforma MEAP în noua generaţie de imprimante laser de la Canon, i-SENSYS LBP7680Cx stabileşte noi standarde pentru productivitate, securitate, mediu şi integrarea soluţiilor.

Beneficii

  • Imprimare laser color şi monocrom la 20 ppm
  • Rezoluţie de imprimare de 9600 x 600 dpi
  • Memorie standard de 768 MB
  • Panou de comandă intuitiv
  • Compatibilitate cu PCL5c/6 şi Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • MEAP încorporat
  • Conformitate IPSec şi LAN IEEE 802.1x
  • Imprimare directă de pe unităţi de stocare USB

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Tehnologie de nouă generaţie


MEAP, platforma noastră pe bază Java pentru dezvoltarea de aplicaţii, este integrată pentru prima dată într-o imprimantă laser Canon – astfel veţi putea crea aplicaţii-soluţie ce rezidă în imprimantă. Permite imprimantei i-SENSYS LBP7680Cx să se integreze perfect în uniFLOW, simplificând mult gestionarea documentelor imprimate şi reducând în acelaşi timp costurile.

Imprimantă laser color de înaltă performanţă


Maximizaţi productivitatea în cadrul grupurilor de lucru ocupate cu această imprimantă laser color elegantă, cu imprimare duplex încorporată. Suficient de compactă pentru a fi aşezată pe birou, oferă utilizatorilor comoditatea unei imprimante la îndemână, care furnizează rapid şi silenţios imprimate de calitate profesională – 20 de pagini pe minut, atât color, cât şi monocrom. Tehnologiile Quick First-Print de la Canon înseamnă, de asemenea, un timp redus de aşteptare a documentelor.

Imprimare de calitate profesională


Pentru rezultate de înaltă calitate, i-SENSYS LBP7680Cx are o rezoluţie de imprimare de 9600 x 600 dpi, îmbunătăţită cu tehnologia Automatic Image Refinement (Rafinare automată a imaginii), pentru un finisaj perfect al fiecărui imprimat. Imprimanta dispune de o memorie standard de 768 MB, oferindu-i capacitatea de a face faţă documentelor şi graficelor complexe de dimensiuni mari dar şi necesităţilor de imprimare în reţea.

Simplu de utilizat


Chiar şi utilizatorii neiniţiaţi vor găsi această imprimantă laser color simplu de utilizat. Afişajul LCD intuitiv, cu 5 linii facilitează configurarea şi navigarea între diferite setări pe dispozitiv.

Conexiuni flexibile


Imprimanta i-SENSYS LBP7680Cx se integrează perfect în operaţiunile afacerii dvs. graţie compatibilităţii cu imprimarea PCL5c/6 şi Adobe® PostScript, standard în domeniu. Cu o conexiune Gigabit Ethernet încorporată, poate face faţă, de asemenea, volumelor mari de lucru, asigurând totodată o performanţă optimă în reţea.

Securitate avansată


Protejaţi-vă informaţiile şi păstraţi-le în siguranţă cu aceleaşi funcţii avansate utilizate pe imprimantele noastre multifuncţionale imageRUNNER ADVANCE, inclusiv conformitatea cu IPSec şi IEEE 802.1x. Opţiunea imprimării securizate în căsuţe poştale protejează informaţiile importante, pentru ca materialele confidenţiale să nu ajungă unde nu trebuie.

Imprimare directă de pe unităţi de stocare USB


i-SENSYS LBP7680Cx este prima imprimantă laser de la Canon care oferă imprimare directă de pe orice suport de stocare USB. Acceptă fişiere Tiff, JPEG, PDF şi XPS, iar cu ecranul cu afişaj clar, utilizatorii pot alege cu uşurinţă fişierul dorit şi îl pot imprima rapid.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP7680Cx, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

PCL Printing

Imprimare PCL

USB connection

Conexiune USB

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

High colour print quality

Imprimare color de calitate superioară

Optional Secure print

Imprimare securizată opţională

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Aflaţi mai multe

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe

Easy Service Plan