Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Această imprimantă laser color compactă, având capacitate de integrare în reţea şi consum redus de energie este ideală pentru grupurile mici de lucru care au nevoie de rezultate rapide, profesionale cu imprimare automată faţă-verso productivă.

Beneficii

  • Imprimantă laser color, compactă şi subţire
  • 20 ppm color şi alb-negru
  • Rezultate color profesionale de înaltă calitate
  • Rezoluţie de imprimare echivalentă de până la 9600 x 600 dpi
  • Tehnologii Quick First-Print
  • Imprimare automată faţă-verso
  • Cartuş multifuncţional
  • Capacitate de integrare în reţea

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Funcţii care sporesc performanţa


Dacă micul dvs. grup de lucru trebuie să împartă o imprimantă rapidă şi fiabilă, LBP7210Cdn vă oferă orice v-aţi putea dori. Cu o producţie de 20 ppm, atât color cât şi monocrom, cu design subţire şi amprentă redusă de spaţiu ocupat, LBP7210Cdn este un amestec impresionant de format compact şi performanţă ridicată.

Rezultate mereu inspirate


Cu rezoluţie echivalentă de până la 9600 x 600 dpi cu Automatic Image Refinement (Rafinarea automată a imaginii - AIR) inclusă ca dotare standard, LBP7210Cdn oferă de fiecare dată, o calitate superioară a culorilor. Aceasta permite imprimarea unei game largi de documente, precum prezentări, rapoarte şi scrisori la calitate profesională, în culori clare şi nuanţe alb-negru precise.

Câştigaţi timp şi fiţi mai productivi


LBP7210Cdn oferă o gamă largă de funcţii pentru creşterea productivităţii. Datorită tehnologiilor Quick First-Print, LBP7210Cdn poate imprima prima pagină în doar 16 secunde, eliminând aproape cu totul timpul de aşteptare. Dotarea standard include o casetă pentru 250 de coli şi o tavă de 50 de coli. Caseta suplimentară de 250 de coli asigură o sursă totală de hârtie de 550 de coli. Acest lucru înseamnă mai puţine întreruperi şi cicluri de realimentare mai lungi. Imprimarea faţă-verso automată productivă ajută la finalizarea sarcinilor de imprimare, reducând în acelaşi timp costurile şi producând documente cu aspect mai profesional.

Capacitate de integrare în reţea


Grupurile mici de lucru pot partaja imprimarea color productivă prin acest dispozitiv cu integrare în reţea. Interfaţa pentru reţea integrată maximizează flexibilitatea şi conectivitatea, iar administratorii IT vor aprecia interfaţa pentru utilizator la distanţă (RUI) care facilitează gestionarea şi monitorizarea LBP7210Cdn în reţea prin intermediul browserelor web standard.

Întreţinere simplă şi accesibilă


Sistemul de cartuş multifuncţional reduce necesităţile de întreţinere şi asigură o imprimare continuă de înaltă calitate. Nu trebuie decât să înlocuiţi cartuşul - care conţine tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare - iar imprimanta va fi ca nouă. Încărcarea frontală comodă permite înlocuirea uşoară, rapidă şi curată a cartuşului.

Funcţionare cu economie de energie


Cu un consum redus de energie de doar 3 waţi în modul inactiv şi cu un consum nominal TEC* de 2,2 kWh/săptămână, LBP7210Cdn este printre cele mai eficiente imprimante din această clasă. Funcţia de oprire automată îmbunătăţeşte şi mai mult eficienţa energetică.
* TEC reprezintă consumul nominal de energie al unui produs pe durata unei săptămâni. Metodologia de testare este definită de Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP7210Cdn, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

USB connection

Conexiune USB

Canon Advanced Printing Technology

Tehnologia Canon de imprimare avansată

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

High colour print quality

Imprimare color de calitate superioară

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Easy Service Plan