Canon i-SENSYS LBP7110Cw

i-SENSYS LBP7110Cw

Această imprimantă compactă laser A4 are o productivitate de până la 14 ppm, atât în modul color cât şi alb-negru. Datorită conexiunii Wi-Fi integrate, este alegerea ideală pentru companiile mici care doresc rezultate consecvente şi de înaltă calitate.

Beneficii

  • Imprimare color A4 de calitate profesională
  • Design elegant, subţire, ideal pentru companiile mici
  • Ideală pentru partajare în grupuri de lucru mici
  • 14 ppm atât monocrom cât şi color
  • Rezoluţie de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi
  • Conectivitate Wi-Fi
  • Cartuşe color multifuncţionale

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP7110Cw

Produceţi întotdeauna imprimate de calitate excelentă


Birourile şi grupurile mici de lucru pot produce imprimate laser color A4 la calitate profesională. Cu o rezoluţie de imprimare de 1200 x 1200 dpi, LBP7110Cw este ideală pentru producerea materialelor de vânzări şi marketing color de înaltă calitate sau a documentelor care conţin grafică fină şi text elaborat. Cu LBP7110Cw, se obţin uşor rezultate impresionante în mod constant fără costurile externalizării sarcinilor importante de imprimare.

Design compact şi comod


Forma elegantă şi subţire a LBP7110Cw se integrează uşor în mediile de lucru. Dimensiunile mici permit acestei imprimante de birou să se adapteze în locuri unde spaţiul este valoros. Designul său contemporan şi funcţionarea silenţioasă o fac perfectă pentru mediile de lucru cu clienţii.

Poate fi conectată la reţea şi Wi-Fi pentru a facilita partajarea


LBP7110Cw este construită special pentru utilizare personală sau pentru partajarea capacităţilor sale productive în grupuri de lucru mici, datorită interfeţei de reţea. Interfaţa de utilizare la distanţă (RUI) permite utilizatorilor şi administratorilor să monitorizeze şi să gestioneze starea dispozitivului din browsere. LBP7110Cw dispune de Wi-Fi integrat, pentru conectare fără efort la o reţea wireless fără cablaj nedorit şi limitativ.

Cîştigaţi timp şi măriţi productivitatea


Producţia de 14 ppm, atât monocrom cât şi color, ajută la finalizarea mai rapidă a sarcinilor importante sau urgente. Tehnologia Canon Quick First-Print îmbunătăţeşte timpul de răspuns din modul inactiv, astfel încât nu se pierde timp valoros aşteptând încălzirea imprimantei. Caseta de 150 de coli minimizează timpul de alimentare, astfel încât fluxurile de lucru să rămână fluide şi productive.

Uşor de gestionat şi de întreţinut


Sistemul de cartuşe multifuncţionale (All-in-One) reduce necesităţile de întreţinere şi asigură o imprimare continuă de înaltă calitate. Este disponibil şi cartuşul de toner negru cu randament superior pentru o durată de oprire şi mai mică. Nu trebuie decât să înlocuiţi cartuşul - care conţine tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare - iar imprimanta va fi ca nouă. Încărcarea frontală comodă permite înlocuirea uşoară, rapidă şi curată a cartuşului.

Alegerea rentabilă, cu un consum redus de energie


LBP7110Cw utilizează doar 0,9 waţi în modul inactiv. Acest model este certificat Energy Star® şi are cea mai bună evaluare TEC* (Typical Energy Consumption) de pe piaţă, ceea ce ajută la respectarea obiectivelor dvs. ecologice şi de durabilitate, precum şi la îndeplinirea obiectivelor de reducere a costurilor.

  • * TEC reprezintă consumul nominal de energie al unui produs pe durata unei săptămâni. Metodologia de testare este definită de Energy Star®:
  • http://www.eu-energystar.org.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP7110Cw, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

USB connection

Conexiune USB

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Aflaţi mai multe

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe

Easy Service Plan