Canon i-SENSYS LBP7018C

i-SENSYS LBP7018C

Cea mai mică şi mai accesibilă imprimantă laser color de la Canon. Această imprimantă laser color simplu de utilizat oferă calitate fără compromisuri şi eficienţă energetică de neegalat.

Beneficii

  • Design compact
  • Imprimare laser color la 4 ppm şi monocrom la 16 ppm
  • Tehnologii Quick First-Print
  • Eficienţă energetică
  • Rezoluţie de imprimare de 2400 x 600 dpi
  • Înlocuire facilă a cartuşului de toner

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP7018C

Design elegant, de dimensiuni reduse


Designul compact al imprimantei i-SENSYS LBP7018C şi funcţionarea sa silenţioasă o transformă în imprimanta ideală pentru utilizare în birourile mici sau birourile de acasă. Mică şi rapidă, această imprimantă laser accesibilă oferă imprimare color de o calitate excepţională.

Imprimare rapidă


Nu mai trebuie să aşteptaţi atunci când doriţi să imprimaţi, datorită tehnologiilor Quick First-Print de la Canon. Imprimând până la 16 ppm monocrom şi 4 ppm color, are un timp de imprimare a primei pagini de numai 13,6 secunde – prima pagină fiind produsă astfel cu o întârziere minimă.

Rezultate excepţionale – color şi alb-negru


Remarcaţi-vă cu imprimate de calitate excelentă. Cu o rezoluţie de imprimare de 2400 x 600 dpi, veţi observa detalii îmbunătăţite, text clar şi bine definit şi tonuri de gri omogene. Procesarea superioară a imaginii şi tehnologia inovatoare S-Toner de la Canon asigură rezultate de cea mai bună calitate la imprimarea color.

Reduceţi costurile cu un consum scăzut de energie


Eficienţa energetică superioară a modelului i-SENSYS LBP7018C vă va ajuta să economisiţi bani şi să reduceţi costul total de exploatare, precum şi emisiile de carbon. Conform angajamentului Canon de a oferi produse cât mai ecologice posibil, această imprimantă laser color este certificată Energy Star. Imprimanta are un consum nominal de energie (Typical Electricity Consumption - TEC) de numai 0,5 kWh, iar în modul inactiv consumă doar 1,1 waţi, ceea ce o face una dintre cele mai eficiente imprimante din clasa sa.

Uşor de utilizat şi de operat


Această imprimantă este extrem de simplu de configurat şi de utilizat. Cartuşele de toner se înlocuiesc foarte uşor, iar caracteristicile speciale de reducere a zgomotului creează un mediu de lucru mai silenţios şi mai plăcut, pentru a vă putea concentra asupra activităţilor dvs. Lipsa de griji este asigurată, deoarece driverul de imprimantă Canon CAPT uşor de utilizat vă va ajuta să economisiţi timp şi va furniza rezultate color remarcabile.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP7018C, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

USB connection

Conexiune USB

High print quality

Imprimare de înaltă calitate

Canon Advanced Printing Technology

Tehnologia Canon de imprimare avansată

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe

Easy Service Plan