Canon i-SENSYS LBP6680x

i-SENSYS LBP6680x

Încorporând platforma MEAP într-o nouă generaţie de imprimante laser, i-SENSYS LBP6680x stabileşte noi standarde de productivitate, securitate, protecţia mediului şi de integrare a soluţiilor.

Beneficii

  • 33 ppm, timp de imprimare a primei pagini de 6 secunde
  • Rezoluţie de imprimare de 1200 x 1200 dpi
  • Memorie încorporată de 768 MB
  • Panou de comandă intuitiv
  • Compatibilitate cu PCL5e/6 şi Adobe® PostScript
  • Gigabit Ethernet
  • MEAP încorporat
  • Conformitate IPSec şi LAN IEEE 802.1x
  • Imprimare directă de pe unităţi de stocare USB

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP6680x

Tehnologie de nouă generaţie


MEAP, platforma noastră bazată pe Java pentru dezvoltarea de aplicaţii, este incorporată, iar aplicaţiile personalizate pot fi dezvoltate pentru a încorpora i-SENSYS LBP6680x în soluţii. De asemenea, permite imprimantei să se integreze perfect în uniFLOW, simplificând mult gestionarea documentelor imprimate şi reducând în acelaşi timp costurile.

Imprimantă laser monocrom de înaltă performanţă


i-SENSYS LBP6680x are capacitatea de integrare în reţea, maximizând productivitatea în cadrul grupurilor de lucru cu activitate intensă. Suficient de compactă pentru a sta pe birou, aceasta oferă utilizatorilor confortul unei imprimante laser monocrom la îndemână. Oferă documente de calitate profesională rapid şi silenţios, la o viteză de 33 pagini pe minut. Nu mai pierdeţi timpul aşteptând datorită imprimării rapide a primei pagini, în maximum 6 secunde.

Imprimare de înaltă calitate


Imprimare de calitate profesională de fiecare dată. i-SENSYS LBP6680x oferă o rezoluţie de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi, ceea ce asigură un finisaj perfect oricărui imprimat. Imprimanta dispune de o memorie standard de 768 MB pentru a permite imprimarea de documente mari şi complexe, precum şi pentru a putea răspunde cerinţelor de imprimare în reţea.

Simplu de utilizat


Chiar şi cei mai neexperimentaţi utilizatori vor considera că i-SENSYS LBP6680x este uşor de utilizat. Un afişaj LCD intuitiv, cu 5 linii, facilitează configurarea şi navigarea între diferite setări.

Integrare completă în reţea


i-SENSYS LBP6680x se integrează perfect în reţea pentru partajarea simplă a resurselor de imprimare. Conectivitatea Gigabit Ethernet integrată facilitează gestionarea fără efort a volumelor mari de lucru fără a afecta performanţa reţelei. Compatibilitatea cu imprimarea standard în domeniu, PCL5e/6 şi Adobe® PostScript, facilitează totodată integrarea în operaţiile afacerii dvs.

Informaţii păstrate în siguranţă


Protejaţi-vă informaţiile şi păstraţi-le în siguranţă cu aceleaşi funcţii avansate disponibile pe imprimantele noastre multifuncţionale imageRUNNER ADVANCE. Acestea includ conformitatea cu IPSec şi LAN IEEE 802.1x. Cu opţiunea imprimării securizate a căsuţelor poştale vă puteţi asigura că materialele confidenţiale nu vor ajunge pe mâini greşite.

Imprimare directă de pe unităţi de stocare USB


Cu i-SENSYS LBP6680x puteţi imprima direct de pe orice suport de stocare USB. Utilizaţi ecranul cu afişaj clar pentru a alege oricare dintre tipurile de fişiere acceptate – Tiff, JPEG, PDF şi XPS – şi imprimaţi documentele rapid.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP6680x, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

PCL Printing

Imprimare PCL

USB connection

Conexiune USB

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+1 Optional Paper Cassette

+1 casetă opţională pentru hârtie

User friendly LCD display

Afişaj LCD uşor de utilizat

High print quality

Imprimare de înaltă calitate

Optional Secure print

Imprimare securizată opţională

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Aflaţi mai multe

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe

Easy Service Plan