Canon i-SENSYS LBP6230dw

i-SENSYS LBP6230dw

Dispunând de conectivitate în reţea şi mobilă, cu imprimare automată faţă-verso şi o multitudine de funcţii care economisesc energie şi timp, această imprimantă laser monocrom Wi-Fi de dimensiuni reduse este ideală pentru orice întreprindere mică sau biroul de acasă.

Beneficii

  • Imprimantă laser monocrom, cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă
  • Imprimaţi cu uşurinţă de pe dispozitive inteligente cu aplicaţia Canon Mobile Printing
  • Economisiţi timp şi bani cu imprimarea automată faţă-verso
  • Bucuraţi-vă de o eficienţă energetică de vârf
  • Imprimări monocrome rapide, de calitate îmbunătăţită, la viteza de 25 ppm

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP6230dw

Imprimantă laser monocrom Wi-Fi, de dimensiuni reduse


Cu conectivitate wireless, Ethernet şi mobilă, şi imprimare automată faţă-verso, această imprimantă laser monocrom Wi-Fi rapidă, compactă şi eficientă energetic, este perfect adaptată pentru întreprinderile mici sau birourile de acasă, încadrându-se perfect pe orice birou.

Conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă


Imprimaţi fără efort aşa cum doriţi, utilizând acest dispozitiv cu conectivitate Wi-Fi, de reţea şi mobilă. Conectarea la reţeaua wireless se face fără efort - este suficient să apăsaţi tasta Wi-Fi de pe imprimantă şi sunteţi gata. Imprimarea mobilă este de asemenea uşoară. Este suficient să descărcaţi aplicaţia gratuită Canon Mobile Printing şi vă veţi bucura de imprimare rapidă şi uşoară de pe dispozitivele Apple iOS sau Android direct la imprimantă.

Performanţă eficientă, la mare viteză


Termenele limită sunt îndeplinite cu uşurinţă datorită unor viteze de imprimare impresionante, de 25 ppm şi tehnologiei Quick First-Print de la Canon, care asigură o revenire rapidă din modul inactiv. Acest dispozitiv intră în acţiune în momentul în care este necesar, având un timp foarte scurt de încălzire, de doar 10 secunde de la pornire, şi un timp de imprimare a primei pagini (FPOT) de maxim 6 secunde.

Imprimare automată faţă-verso


Economisiţi bani cu hârtia şi adăugaţi un nivel suplimentar de profesionalism documentelor dvs. de lucru cu imprimarea automată faţă-verso.

Calitate laser excepţională


Obţineţi cel mai clar text şi cea mai detaliată grafică datorită unei rezoluţii de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi, cu rafinare automată a imaginii. Tonerul nostru MS (Magnetic Spherical) asigură rezultate optime la fiecare imprimare.

Eficienţă energetică


Datorită tehnologiei On Demand fixing de la Canon, această imprimantă oferă o eficienţă energetică de vârf, utilizând doar 0,9 W în modul inactiv şi un timp de încălzire aproape inexistent. Deconectarea este simplă, datorită întrerupătorului principal plasat frontal, contribuind şi mai mult la reducerea costurilor pentru energie şi a impactului asupra mediului. În plus, există un mod personalizabil de oprire automată, care opreşte imprimanta după un interval de timp prestabilit.

Funcţionare silenţioasă


Graţie designului unic al motorului Canon, imprimanta nu este deloc zgomotoasă în modul standby şi este excepţional de silenţioasă în timpul utilizării, astfel încât să vă puteţi concentra asupra activităţii, fără distragerea atenţiei.

Cartuş multifuncţional


Cartuşul multifuncţional reciclabil asigură o operare fără întreţinere şi rezultate de calitate superioară permanente. Cartuşul laser original Canon conţine toner, tambur şi unităţi de curăţare, şi poate fi înlocuit în câteva secunde, fără murdărie sau stres.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP6230dw, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

High print quality

Imprimare de înaltă calitate

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

USB connection

Conexiune USB

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Aflaţi mai multe

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.