Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Cu imprimare automată faţă-verso, această imprimantă laser compactă este un accesoriu excelent pentru acasă sau birourile mici. Beneficiaţi de imprimate fără necesitate de întreţinere şi o serie de funcţii care economisesc timp şi energie.

Beneficii

  • Design pentru economie de spaţiu
  • 25 ppm, timp de imprimare a primei pagini de 6 secunde
  • Imprimare automată pe ambele feţe
  • Eficienţă energetică
  • Funcţionare silenţioasă
  • Cartuş multifuncţional pentru operare fără întreţinere

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP6200d

Compactă, necesitând un spaţiu redus


Această imprimantă laser monocrom accesibilă ca preţ, şi de dimensiuni reduse, este perfectă pentru uzul personal, acasă sau într-un birou mic. Dispune de funcţie de imprimare automată faţă-verso, fiind cu toate acestea incredibil de compactă, încăpând perfect chiar şi pe cel mai mic birou.

Funcţionare eficientă


Beneficiaţi de viteze de imprimare laser impresionante, de 25 ppm. Tehnologiile Quick First-Print de la Canon asigură revenirea rapidă din modul inactiv, iar dispozitivul are un timp de încălzire rapid, de doar 10 secunde de la pornire. Iar cu un timp de imprimare a primei pagini de doar 6 secunde, termenele limită nu vor mai fi niciodată depăşite.

Imprimare automată pe ambele feţe


Adăugaţi un nivel suplimentar de profesionalism prin imprimarea automată pe ambele feţe ale unui document şi economisiţi totodată hârtie.

Calitate laser excepţională


Obţineţi cel mai clar text şi cea mai detaliată grafică graţie unei rezoluţii de imprimare de până la 2400 x 600 dpi, cu rafinare automată a imaginii. Tonerul nostru MS (Magnetic Spherical) a fost conceput special pentru rezultate optime la fiecare imprimare.

Eficientă şi silenţioasă


Această imprimantă eficientă energetic funcţionează cu numai 1,4 waţi în modul inactiv. Deconectarea este simplă, datorită întrerupătorului principal plasat frontal, contribuind şi mai mult la reducerea costurilor pentru energie. Graţie designului fără ventilator al motorului Canon, modelul i-SENSYS LBP6200d nu este deloc zgomotos în standby şi este excepţional de silenţios în timpul utilizării, astfel încât vă puteţi concentra asupra activităţii fără distragerea atenţiei.

Cartuş multifuncţional


Cartuşul multifuncţional reciclabil asigură operarea fără întreţinere şi rezultate superioare permanente. Înlocuiţi în câteva secunde cartuşul compact, care conţine tonerul, tamburul şi unităţile de curăţare, cu un cartuş laser original Canon, iar imprimanta dvs. va fi ca nouă.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP6200d, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

USB connection

Conexiune USB

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

High print quality

Imprimare de înaltă calitate

Canon Advanced Printing Technology

Tehnologia Canon de imprimare avansată