Canon i-SENSYS LBP6030w

i-SENSYS LBP6030w

O imprimantă laser monocrom de dimensiuni reduse, accesibilă ca preţ, pentru întreprinderi mici sau biroul de acasă, cu Wi-Fi pentru integrare uşoară în reţea şi imprimare de pe dispozitive inteligente. Silenţioasă, fiabilă şi deosebit de eficientă energetic, oferă imprimări rapide, de înaltă calitate.

Beneficii

  • Imprimantă laser monocrom, cu conectivitate Wi-Fi şi mobilă, accesibilă ca preţ
  • Imprimaţi cu uşurinţă de pe dispozitive inteligente cu aplicaţia Canon Mobile Printing
  • Imprimări monocrome rapide, de înaltă calitate, la viteza de 18 pagini pe minut
  • Fără timp de aşteptare pentru imprimare cu tehnologia Quick First Print
  • Design elegant, de dimensiuni reduse, pentru optimizarea oricărui birou

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP6030w

Imprimantă laser monocrom Wi-Fi, de dimensiuni reduse


Concepută pentru a se integra perfect pe birou şi oferind imprimare wireless şi mobilă fără efort, această imprimantă laser monocrom rapidă, compactă şi accesibilă ca preţ este perfectă pentru uz personal şi întreprinderi mici. Designul elegant, care economiseşte spaţiu, include un capac retractabil pentru tava de hârtie, dimensiunile fiind de doar 364 x 249 x 199 mm (l x A x H).

Wi-Fi pentru imprimare în reţea şi mobilă


Imprimaţi wireless de pe PC-uri, smartphone-uri şi tablete, utilizând această imprimantă cu conectivitate Wi-Fi şi mobilă. Conectarea la reţeaua wireless se face fără efort - este suficient să apăsaţi tasta Wi-Fi de pe imprimantă şi sunteţi gata. Pentru a imprima de pe dispozitive Apple iOS sau Android, este suficient să descărcaţi aplicaţia gratuită Canon Mobile Printing şi vă veţi bucura de imprimare rapidă şi uşoară direct la imprimantă.

Performanţă eficientă, la mare viteză


i-SENSYS LBP6030w intră în acţiune în momentul în care este necesar, datorită tehnologiei Quick First-Print de la Canon, care asigură o revenire rapidă din modul inactiv. Cu un timp de imprimare a primei pagini (FPOT) de numai 7,8 secunde şi viteze de imprimare laser profesionale de 18 ppm, nu veţi mai pierde timpul aşteptând documentele, pentru a vă putea întoarce rapid la ce este important.

Calitate laser excepţională


Obţineţi cel mai clar text şi cea mai detaliată grafică, graţie unei rezoluţii de imprimare de până la 2400 x 600 dpi, cu rafinare automată a imaginii. Tonerul nostru MS (Magnetic Spherical) a fost conceput special pentru a furniza rezultate optime la fiecare imprimare.

Eficienţă energetică


Datorită tehnologiei Canon On-Demand fixing, această imprimantă eficientă energetic funcţionează cu numai 1,6 W în modul inactiv, iar timpul de încălzire este eliminat aproape complet. Deconectarea este simplă, datorită întrerupătorului principal plasat frontal, contribuind şi mai mult la reducerea costurilor pentru energie şi a impactului asupra mediului. În plus, există un mod personalizabil de oprire automată, care opreşte automat imprimanta după un interval de timp prestabilit.

Funcţionare silenţioasă


Graţie designului unic al motorului Canon, modelul i-SENSYS LBP6030w nu este deloc zgomotos în modul standby şi este excepţional de silenţios în timpul utilizării, astfel încât să vă puteţi concentra asupra activităţii, fără distragerea atenţiei.

Cartuş multifuncţional


Cartuşul multifuncţional reciclabil asigură o operare fără întreţinere şi rezultate de calitate superioară permanente. Cartuşul laser original Canon conţine toner, tambur şi unităţi de curăţare, şi poate fi înlocuit în câteva secunde, fără murdărie sau stres.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP6030w, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

High print quality

Imprimare de înaltă calitate

USB connection

Conexiune USB

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Paşii următori

De unde se achiziţionează

Soluţii mobile

Imprimaţi uşor de pe dispozitive mobile

Aflaţi mai multe

Plan facil de service

Pentru liniştea dumneavoastră, protejaţi-vă investiţia Canon.

Descoperă mai multe

Easy Service Plan

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.