Canon i-SENSYS LBP352x

i-SENSYS LBP352x

O imprimantă laser alb-negru rapidă, cu o formă compactă, cu caracteristici flexibile de gestionare a suporturilor media, ideală pentru medii solicitante care necesită versatilitate şi viteză.

Beneficii

  • Imprimare rapidă: 62 ppm (A4), 75 ppm (A5, Peisaj)*
  • Productivitate înaltă la o capacitate de imprimare extinsă de până la 3.600 pagini, cu o gamă de configuraţii opţionale ale casetelor
  • Potrivită pentru toate mediile datorită spaţiului ocupat de mici dimensiuni
  • Imprimare de pe smartphone-uri şi tablete cu suport pentru imprimare de pe dispozitive mobile
  • Utilizare eficientă cu ajutorul cartuşelor de toner de înaltă capacitate de la Canon
  • Uşor de gestionat în cadrul reţelei dvs.
  • Funcţii opţionale de imprimare şi stocare în siguranţă
  • Imprimare simplă faţă-verso pentru reducerea deşeurilor şi a costurilor

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP352x

Imprimare rapidă şi flexibilă


Cu o capacitate de imprimare alb-negru de 62 ppm şi mai multe configuraţii flexibile, LBP352x este ideală pentru mediile de lucru aglomerate care necesită o imprimantă fiabilă şi versatilă. Datorită gamei de până la patru casete pentru hârtie, plus o magazie de hârtie opţională de mare capacitate, această imprimantă este uşor configurabilă şi asigură productivitate ridicată.

Capacitate înaltă într-un volum de mici dimensiuni


Pentru productivitate aveţi nevoie de o imprimantă de înaltă capacitate, prin urmare acesta este motivul pentru care LBP352x are o capacitate mare de 600 pagini ca standard, care poate fi extinsă la 3.600 pagini. Imprimanta este un tovarăş de birou compact şi capabil, iar această capacitate mărită este livrată în continuare într-un pachet de mici dimensiuni. De asemenea, există un cartuş de toner de capacitate înaltă, care vă permite să imprimaţi mai multe pagini înainte de înlocuire şi vă ajută astfel să vă măriţi productivitatea. Oricare ar fi sarcina de imprimare, LBP352x este construită pentru versatilitate. Aceasta poate livra în câteva secunde documente faţă-verso cu format A5 sau A4.

Imprimare din cloud şi de pe dispozitive mobile


Graţie compatibilităţii imprimantei LBP352x cu Apple AirPrint (iOS) şi Mopria (Android), puteţi imprima cu uşurinţă de pe orice dispozitiv compatibil. De asemenea, puteţi beneficia de caracteristici mai avansate cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT Business. Pentru cei care folosesc Google la locul de muncă, LBP352x este compatibilă cu Google Cloud Print pentru o integrare fără probleme.

Capacităţi inteligente de management şi funcţionare în reţea


LBP352x este o completare foarte versatilă pentru flota dvs. de imprimante. Compatibilitatea cu limbajele de imprimare PCL5e/6 şi Adobe PostScript permite o integrare fără probleme în mediile de reţele gestionate. LBP352x este la fel de potrivită pentru mediile de servicii de imprimare gestionate şi este compatibilă cu gestionarea Canon de la distanţă a operaţiilor de service e-Maintenance. LBP352x poate fi, de asemenea, integrată în sistemul de management al producţiei uniFLOW de la Canon, aducându-vă eficienţa şi securitatea My Print Anywhere plus avantajele suplimentare de contabilizare şi recuperare a costurilor.

Premii

Premiu acordat pentru oferirea unei soluţii complete pentru urmărirea costurilor, imprimare securizată şi mobilă, flux de lucru de scanare şi gestionarea dispozitivului. uniFLOW Online este disponibil ca soluţie opţională.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP352x, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

+4 Optional Paper Cassette

+4 casete opţionale pentru hârtie

PCL Printing

Imprimare PCL

PostScript Printing

Imprimare PostScript

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Broșură

* Este necesară casetă A5 C-A1

Imaginile produselor sunt destinate exclusiv scopului ilustrativ. Anumite caracteristici sunt opţionale. Vă rugăm să consultaţi specificaţiile produsului sau să vă contactaţi reprezentantul de vânzări Canon pentru detalii suplimentare.