Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw este o imprimantă laser alb-negru, compactă, compatibilă cu tehnologia PCL, cu funcţie de conectare prin Wi-Fi şi la dispozitive mobile, cu un preţ accesibil şi ideală pentru o gamă largă de utilizări.

Beneficii

  • Viteză: randament de 27 ppm, imprimarea primului material în 8 secunde, cu imprimare faţă-verso automată şi tehnologii Canon Quick First-Print
  • Design elegant, simplu şi compact
  • Tehnologie PCL5e/6 de imprimare optimizată pentru compatibilitate cu infrastructura existentă
  • Compatibilitate cu reţele Wi-Fi şi Ethernet
  • Compatibilitate cu dispozitive mobile şi cu Google Cloud Print
  • Consum redus de energie şi eficienţă energetică neegalată în clasa acestuia.

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon i-SENSYS LBP151dw

Viteză, spaţiu şi economii


Modelul i-SENSYS LBP151dw asigură o viteză excepţională într-un corp care economiseşte spaţiu, totul la un preţ foarte accesibil. O viteză rapidă de imprimare de 27 ppm este completată de imprimarea faţă-verso, de timpul de ieşire a primei pagini (FPOT) de 8 secunde şi tehnologiile Quick First-Print de la Canon, pentru a asigura imprimate rapide, chiar şi din modul inactiv.

Conectivitate prin Wi-Fi, la reţele şi dispozitive mobile


Conectarea imprimantei la o reţea Ethernet sau Wi-Fi este la fel de uşoară precum apăsarea unui buton. Puteţi imprima prin wireless de pe orice dispozitiv mobil compatibil cu Mopria, utilizând plug-inul gratuit. Şi puteţi avea acces la o gamă largă de funcţii avansate pe dispozitivul dvs. iOS sau Android cu aplicaţia gratuită Canon PRINT Business.

Compatibilitate cu Google Cloud Print


i-SENSYS LBP151dw se conectează direct la cloud fără PC. O puteţi conecta la contul Google Cloud Print în câteva secunde şi puteţi începe să imprimaţi imediat către aceasta de pe orice dispozitiv compatibil.

Compatibilitate PCL


Pentru profesioniştii în IT, i-SENSYS LBP151dw este soluţia perfectă pentru numeroase probleme, includerea perfectă în reţea şi asigurarea unui dispozitiv compact la preţuri accesibile.

Eficienţă şi consum redus de energie electrică


Această imprimantă este silenţioasă, ceea ce o face ideală pentru mediile comerciale, sucursalele bancare şi recepţii de hotel şi asigură o eficienţă de nivel înalt şi un consum redus de energie electrică.

Cartuş de imprimare multifuncţional


Cartuşul de imprimare multifuncţional asigură operarea fără întreţinere şi rezultate fiabile de imprimare la calitate superioară. Cartuşele originale cu laser de la Canon conţin toner, un tambur şi o unitate de curăţare şi sunt uşor de înlocuit în doar câteva secunde.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon i-SENSYS LBP151dw, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

USB connection

Conexiune USB

PCL Printing

Imprimare PCL

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri