Imprimante foto compacte SELPHY

Imprimaţi rapid şi uşor imagini superbe şi rezistente, la calitate de laborator foto, de pe smartphone sau camera digitală, cu ajutorul imprimantei foto SELPHY care este compactă şi uşor de utilizat. Puteţi imprima prin wireless de pe dispozitive mobile Android şi iOS, inclusiv iPhone şi iPad, precum şi direct de pe camere, computere şi carduri de memorie. În plus puteţi experimenta cu efecte creative, cu diferite suporturi de imprimare şi diferite formate şi finisaje pentru o imprimare perfectă.

Imprimate rapide la calitate profesională

Funcţiile prezentate în demonstraţie sunt disponibile şi pe alte

imprimante SELPHY cu funcţie Wi-Fi şi cu aplicaţia Canon PRINT

Imprimare de pe dispozitive mobile

Mobile_printing

Dacă doriţi cea mai bună imprimantă foto de pe smartphone din gama SELPHY, alegeţi SELPHY CP1200.

Oferă o imprimare wireless rapidă şi uşoară de pe dispozitive Apple şi Android prin aplicaţia gratuită Canon PRINT. Puteţi imprima fotografii direct şi din alte aplicaţii utilizând Apple AirPrint sau instalând plug-inurile de imprimare Canon pentru Android şi Kindle Fire.

Opţiunile de consumabile includ suporturile KC-18IS, făcând-o ideală pentru imprimate în format pătrat de pe aplicaţii populare, cum ar fi Instagram.

Imprimaţi uşor fotografiile cu aplicaţia Canon PRINT

Imprimaţi direct din alte aplicaţii

Puneţi imprimanta SELPHY la treabă!

O gamă de suporturi media SELPHY este disponibilă pentru o varietate de proiecte de imprimare. De la cărţi poştale la autocolante pătrate, ideale pentru imprimarea de pe dispozitive mobile, există câte o soluţie de imprimare foto pentru fiecare.

Seturile de cerneală şi hârtie SELPHY conţin o cantitate adecvată de cerneală şi hârtie pentru numărul de fotografii pe care doriţi să le realizaţi, putându-le astfel înlocui odată pe amândouă.

Fotografii pentru acte de identitate

Fotografii pentru acte de identitate

Realizaţi şi imprimaţi fotografii de identitate pentru uz profesional sau personal cu funcţia de imprimare a fotografiilor de identitate. Alegeţi dintre formatele standard acceptate sau creaţi o dimensiune personalizată şi imprimaţi fotografii de identitate multiple la dimensiuni similare sau diferite pe o singură coală, pentru a economisi hârtie.

Imprimate pătrate

Imprimate pătrate

Ideale pentru decoraţii şi proiecte creative ce utilizează imagini din aplicaţiile populare pentru smartphone-uri şi camere foto compacte.

Carduri de credit

Carduri de credit

Dimensiunea specifică unui card de credit este excelentă pentru cadre mai mici şi pentru fotografii pe care le păstraţi în portofel sau în poşetă.

Miniautocolante

Miniautocolante

Utilizaţi mini-autocolante pentru decorare şi proiecte artizanale amuzante şi creative.

De la pixel la imprimare

SELPHY permite realizarea de imprimate în diverse formate, combinarea mai multor fotografii pe o singură pagină cu funcţia Imprimare machetă (Layout Print) sau crearea de colaje minunate cu efecte de culoare datorită opţiunii Aspect aleatoriu (Shuffle Layout). Pentru rezultate optime, utilizaţi funcţia Optimizare automată a imaginilor pentru a îmbunătăţi automat calitatea imprimării.

Easy_creativity

Optimizarea imaginilor

Funcţia de optimizare a imaginii detectează şi corectează imperfecţiunile imaginilor, reglând luminozitatea şi culoarea feţei odată cu reducerea interferenţelor nedorite, oferind imprimatelor un plus de claritate şi strălucire.

Image_Optimize_01 Image_Optimize_02

301

Sublimarea cernelii

Tehnologia de sublimare a cernelii asigură materiale imprimate de calitate profesională cu o durată de până la 100 de ani dacă se păstrează într-un album. Un strat protector special garantează uscarea completă a materialelor imprimate şi rezistenţa la apă, amprente şi zgârieturi.

Imprimaţi de pe orice dispozitiv - oriunde

Indiferent unde sunt stocate fotografiile dvs., este uşor să le imprimaţi cu SELPHY. Imprimaţi fotografii direct de pe cameră, carduri de memorie, stick-uri USB sau un calculator – sau alegeţi un model Wi-Fi pentru a vă bucura de comoditatea imprimării wireless din altă cameră.

Any_device.jpg
Small_portable

SELPHY are, de asemenea, avantajul de a fi mică şi portabilă pentru ca dvs. să o puteţi lua în vacanţe şi vizite de familie sau la petreceri - şi pentru ca toată lumea să poată imprima şi împărtăşi amintiri frumoase instantaneu.

Support_01

Asistenţă pentru imprimanta dvs. SELPHY

Descărcaţi drivere, programe software, firmware şi manuale pentru a avea acces la resursele de asistenţă tehnică şi depanare online pentru imprimanta dvs. SELPHY.

Drivere, software şi manuale pentru imprimanta SELPHY

Support_02

Căutarea imprimantelor SELPHY anterioare

Găsiţi specificaţii şi informaţii despre consumabilele compatibile pentru modelele anterioare de imprimante SELPHY în secţiunea de produse arhivate.

Produse arhivate

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări. AirPrint™ şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ şi Picasa™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.

Windows® şi sigla Windows sunt mărci comerciale ale grupului de companii Microsoft