Configurarea şi utilizarea Connect Station CS100

Aceste clipuri video vă ghidează prin configurarea, conectarea, transferul, vizionarea, partajarea şi crearea de copii de rezervă ale preţioaselor dvs. amintiri.

one-place

Configurarea Connect Station

Acest clip video vă arată cum să utilizaţi Connect Station CS100, de la conectarea la televizor şi pornire la selectarea limbii.

Conectarea Connect Station

Aflaţi cum să vă conectaţi la reţeaua Wi-Fi de acasă, la CANON iMAGE GATEWAY şi la reţelele de socializare şi serviciul de stocare în cloud.

Transferul imaginilor pe Connect Station

Acest tutorial vă arată cum să transferaţi fotografii şi clipurile video pe Connect Station CS100, fie direct de pe cameră prin NFC şi Wi-Fi, fie de pe un card de memorie sau printr-o conexiune USB.

Vizualizarea şi organizarea conţinutului

Profitaţi la maximum de colecţia dvs. şi retrăiţi-vă amintirile creând albume şi răsfoindu-le pe smartphone sau tabletă.

Partajarea imaginilor

Împărtăşiţi-vă amintirile cu prietenii şi familia. Acest tutorial vă arată cum să partajaţi pe site-uri de socializare, cum să trimiteţi imagini pe alte dispozitive Connect Station şi cum să imprimaţi wireless la o calitate minunată.

Copii de rezervă

Acest clip video vă arată cum să creaţi copii de rezervă ale conţinutului de pe dispozitivul Connect Station CS100 pentru păstrare sigură şi cum să vă restauraţi datele.

Manualul Connect Station CS100

Vă rugăm să descărcaţi manualul complet dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii despre configurarea şi utilizarea dispozitivului Connect Station CS100

Descărcare manual CS100 [PDF]

V-ar putea plăcea şi...

eosbeginners

EOS pentru începători

Treceţi la fotografia DSLR, bucurându-vă de un control mai creativ cu o cameră foto uşor de utilizat şi care asigură fotografii şi filme cu un aspect extraordinar.

Irista

irista

Stocaţi fotografiile în siguranţă pe un dispozitiv de calitate maximă; înscrieţi-vă acum pentru spaţiu gratuit de 15 Gb

register

Înregistraţi-vă produsul

Vorbiţi-ne despre dvs. şi înscrieţi-vă la buletinul informativ You Connect de la Canon – plin de inspiraţie, noutăţi şi sfaturi.