Canon XEED WX6000

XEED WX6000

XEED WX6000 încorporează tehnologie LCOS şi AISYS cu obiective motorizate opţionale, pentru a furniza o luminozitate de 5700 de lumeni a culorilor şi o rezoluţie WXGA+ – perfect pentru firmele care doresc să-şi actualizeze tehnica la proiecţiile pe ecran panoramic.

Beneficii

  • Rezoluţie nativă WXGA+
  • Tehnologie LCOS
  • Luminozitatea culorilor: 5700 lumeni
  • Contrast de 1000:1
  • Zoom, focalizare şi deplasare obiectiv motorizate
  • 4 opţiuni de obiective interschimbabile
  • RGB avansat şi reglare gamma
  • Intrări DVI şi HDMI™
  • Port de reţea compatibil PJLink™
  • Montare pentru 360°

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WX6000

Proiecţii luminoase şi detaliate


Oferind o luminozitate excepţională de 5700 de lumeni, XEED WX6000 este proiectorul profesional LCOS ideal. Oferind o rezoluţie înaltă WXGA+ nativă (1440x900), este perfect în spaţii în care luminozitatea este importantă: precum sălile de conferinţe şi spaţiile largi.

Calitate copleşitoare a imaginii


Panoul LCOS de 0,7” împreună cu sistemul optic Canon AISYS garantează că publicul dvs. va beneficia numai de imagini perfecte – chiar şi în spaţii pretenţioase, cum sunt sălile de conferinţe ale hotelurilor şi centrele de expoziţii.

Proiecţia în format 16:10 şi deschiderea mare a diafragmei garantează imagini delicate şi strălucitoare, făcând din acest model o opţiune serioasă pentru afacerea dvs., în cazul prezentărilor de creaţii, când se proiectează sigle şi alte elemente de design de precizie. Nuanţele intense de negru şi culorile vii sunt asigurate de un raport de contrast de 1000:1.

Obiectiv Canon de calitate neegalată


Proiectoarele profesionale necesită obiective cu o acurateţe de excepţie, iar XEED WX6000 asigură atât calitatea, cât şi flexibilitatea de care aveţi nevoie. Beneficiind de tehnologia Canon pentru obiective, vi se garantează o definiţie superioară a imaginii şi luminozitate maximă.

Caracteristica avansată a proiectorului privind acurateţea de ½ pixeli permite etalarea imaginilor în cea mai avantajoasă formă de prezentare - ceea ce este esenţial în montări cu proiectoare multiple, cum ar fi sistemele 3D, suprapuse sau combinate şi cele pentru domuri.

Selectaţi obiectivul ideal


Patru obiective interschimbabile de mare precizie, incluzând obiectivul cu zoom standard de 1,5x, obiectivul grandangular, cel cu zoom lung de 1,7x şi cu zoom ultralung de 1,95x, menţin cu flexibilitate calitatea imaginii chiar şi în spaţii largi.

Controlaţi-vă imaginile


XEED WX6000 include o gamă de funcţii inteligente care permit prezentarea imaginilor cu fidelitate şi acurateţe. Controlul RGB individual, ajustarea culorilor pe 6 axe şi reglajul detaliilor prin parametrul gamma ajută la obţinerea unor culori excepţional corelate, foarte asemănătoare aparatelor calibrate profesional.

Flexibilitate în conectare şi operare


XEED WX6000 oferă o varietate largă de opţiuni de conectivitate, adecvate mediilor de prezentare comerciale, educaţionale şi publice. Bornele DVI şi HDMI™ permit proiecţia de imagini şi fişiere video digitale de înaltă definiţie, iar porturile de reţea şi RS232C oferă posibilitatea conectării simple la sistemul de control din încăpere şi la LAN. Standardul PJLink™ din domeniueste, de asemenea, acceptat, permiţând controlul şi monitorizarea prin IP. Împreună cu montarea flexibilă la 360°, aceste caracteristici fac din XEED WX6000 o opţiune cu o adaptabilitate splendidă pentru afacerea dvs.

Costuri mici, emisii reduse


Cu mai puţin de 0,08 waţi per unitate de luminiscenţă, consumul de energie al proiectorului XEED WX6000 este unul dintre cele mai eficiente din domeniu.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WX6000, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Comenzi seriale

Descărcaţi comenzile seriale necesare pentru configurarea comenzii la distanță a WX6000

Descărcare (pdf)

Studii de caz pentru XEED

Case Study Gesundheit Nord Medical

Centrele medicale Gesundheit Nord

Proiectoarele video Canon furnizează cele mai clare imagini pentru medicii din cadrul grupului „Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH”. Utilizarea proiectoarelor video XEED SX80 Mark II Medical de la Canon a modernizat rutina zilnică, iar sistemele digitale de radiografie sunt în prezent folosite la consultaţiile zilnice în patru clinici din Bremen.

Case Study inamo Restaurant

Restaurantul Inamo, Londra

În anul 2010 au fost instalate peste 90 de proiectoare Canon XEED în restaurantul Inamo St. James. Proiectoarele sunt o componentă a soluţiei brevetate E-TableTM, deţinută de inamo, care le permite clienţilor restaurantului să își comande mâncarea, să îşi aleagă o faţă de masă digitală, să vizioneze o transmisie „ChefCam” cu imagini din bucătărie, şi chiar să-şi comande un taxi, totul prin intermediul afişajului proiectat pe masă.