Canon XEED WX520

XEED WX520

Cel mai compact proiector profesional WXGA+ de la Canon. Luminozitatea extraordinară de 5200 lumeni rămâne constantă* pe întregul interval de zoom.

Beneficii

  • Rezoluţie nativă WXGA+
  • 5200 de lumeni
  • Contrast 2000:1
  • Obiectiv cu zoom 1,8x, cu deplasare pe verticală şi orizontală
  • Imagine-de-imagine şi îmbinare margini
  • Intrări HDMI™ şi DVI
  • Prezentare fără PC
  • Acces uşor la filtru şi lampă
  • Eficienţă energetică de vârf**

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WX520

Proiector profesional compact, de înaltă luminozitate


XEED WX520 este cel mai compact proiector profesional WXGA+ de la Canon, cu cea mai înaltă luminozitate. Se poate utiliza la proiecţia de imagini luminoase, clare, vibrante, indiferent de distanţa de proiecţie.

Luminozitate constantă*


Datorită sistemului optic AISYS de ultimă generaţie de la Canon vă veţi bucura de o luminozitate excepţională de 5200 de lumeni şi de contrastul de 2000:1. Luminozitatea rămâne practic neschimbată pe întregul interval de zoom de 1,8x al obiectivului de proiecţie, datorită deschiderii constante a diafragmei F2,8. Spre deosebire de multe modele ale concurenţei, degradarea calităţii imaginii la redarea prin teleobiectiv este aproape inexistentă pe întregul interval.

Capacităţi de îmbunătăţire a imaginii


Un procesor de imagine complet nou îmbunătăţeşte calitatea imaginii şi oferă tehnologia încorporată de îmbinare a marginilor cu reglarea înregistrării, soluţie ideală pentru mediile cu mai multe afişaje. Tehnica imagine-de-imagine este susţinută de două surse digitale, făcând acest model ideal pentru videoconferinţe. Reducerea neclarităţii mişcării menţine imaginea clară chiar şi în filmele cu mişcare rapidă, iar corecţia trapezoidală în 4 puncte permite proiecţia din aproape orice unghi. Tehnologia de afişare LCOS acceptă rezoluţia nativă WXGA+ (1440 x 900 pixeli), care oferă imagini excepţional de uniforme şi bogate în detalii.

Operare flexibilă şi comodă


Datorită posibilităţii de deplasare a obiectivului pe verticală şi pe orizontală integrată, XEED WX520 este uşor de instalat. Proiectorul poate fi aşezat în stivă sau în mai multe configuraţii, datorită părţii superioare plate şi a opţiunilor inteligente de montare cu picioruşe.

Conectivitate versatilă


Bornele HDMI şi DVI permit conectarea digitală pentru o calitate a imaginii de neegalat. Firmware-ul poate fi actualizat rapid şi uşor prin portul USB al proiectorului, care permite şi proiecţia directă de pe unităţile flash USB. Funcţia Proiecţie multiplă în reţea (NMPJ) asigură proiecţia facilă printr-o reţea LAN, iar Crestron RoomView® permite monitorizarea şi controlul de la distanţă unificate instantanee.

Uşor de întreţinut


XEED WX520 se va bucura de o durată de viaţă mai lungă datorită componentelor sale optice inovatoare, mai durabile. În modul ECO, lampa asigură 5000 de ore de funcţionare, iar filtrul de aer şi lampa, uşor accesibile, pot fi înlocuite fără dezinstalarea proiectorului.

Eficienţă energetică excepţională


XEED WX520 oferă cel mai scăzut consum de energie din clasa sa**, completat de butonul ECO dedicat care activează modul de consum redus pentru lampă şi alte funcţii cu economie de energie.

*Luminozitatea poate scădea cu până la 5%. Pe baza unui singur format de imagine.
**Proiectoare cu 3000 - 6000 lumeni, panou de 0,8” sau mai mic, modele cu o singură lampă. Pe baza cercetărilor realizate de Canon Inc din luna mai 2013.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WX520, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

HDMI Port

Port HDMI

HD Ready

HD Ready

Crestron

Crestron