Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Acest unic şi inovativ proiector profesional WXGA+ compact cu distanţă de proiecţie scurtă, are un unghi generos de 77% de deplasare pe verticală a obiectivului. Cu o luminozitate de 4500 de lumeni, acesta proiectează imagini de o calitate superioară de la circa o treime din distanţa de proiecţie a proiectoarelor convenţionale.

Beneficii

  • Rezoluţie nativă WXGA+
  • Obiectiv Canon cu distanţă scurtă de proiecţie
  • 4500 de lumeni
  • Contrast 2000:1
  • Obiectiv cu interval mare de deplasare pe verticală şi orizontală
  • Imagine-de-imagine şi îmbinare margini
  • Intrări HDMI™ şi DVI
  • Prezentare fără PC
  • Acces uşor la filtru şi lampă
  • Eficienţă energetică excepţională

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WX450ST

Obiectiv deplasabil pe distanţă scurtă de proiecţie plus o luminozitate excepţională


Remarcabilul XEED WX450ST este un proiector profesional multimedia compact de înaltă rezoluţie şi luminozitate superbă. Obiectivul său Canon cu distanţă scurtă de proiecţie se poate deplasa vertical şi orizontal în unghiuri deosebit de largi. Cu un raport între distanţa de proiecţie şi lăţimea imaginii proiectate de doar 0,571:1, acest obiectiv complet nou elimină practic distorsiunile (de obicei 0,1%). Poate proiecta o imagine de 100" de la circa o treime din distanţa asigurată de proiectoarele tradiţionale, la doar 1,23 metri. În ciuda distanţei focale scurte, obiectivul proiectează imagini cu diagonale de la 30" până la 300". Cu deplasare atât pe verticală cât şi pe orizontală, acoperind un unghi vertical excepţional de larg de 77%, proiectorul poate fi amplasat discret deasupra sau sub ecran, fiind adecvat atât pentru proiecţia frontală cât şi pentru retroproiecţie.

Imagini luminoase, rapide


Sistemul optic AISYS de ultimă generaţie este cel mai eficient sistem oferit de Canon, asigurând o luminozitate 4500 de lumeni şi un contrast de 2000:1. Astfel, imaginile sunt clare, strălucitoare şi vii, oferind aceeaşi redare excepţional de precisă a culorilor şi uniformitate a imaginii care se aşteaptă de la modelele XEED.

Procesare a imaginii de ultimă generaţie


Tehnologia de afişare LCOS acceptă rezoluţia nativă WXGA+ (1440 x 900 pixeli) care oferă imagini uimitoare, perfect omogene. Pe lângă tehnologia optică profesională, noul motor de procesare a imaginii al WX450ST este dotat cu funcţii pentru o instalare simplă, precum îmbinarea marginilor, reglarea încorporată a înregistrării (pentru a asigura alinierea perfectă a panourilor RGB) şi şabloane de test integrate. Afişajul de tip imagine-de-imagine acceptă două intrări digitale, deci este ideal pentru aplicaţiile moderne de videoconferinţe. Funcţia de corecţie trapezoidală în 4 puncte contribuie la proiecţia imaginilor din aproape orice unghi, cu o geometrie perfectă, iar reducerea neclarităţii mişcării menţine imaginea clară la redarea filmelor cu mişcare rapidă.

Conceput pentru instalare flexibilă


Noua carcasă cu partea superioară plată include opţiuni inteligente de montare cu picioruşe şi este ideală pentru configuraţiile de instalare cu mai multe proiectoare. Stivuirea şi proiecţia în sus sau în jos sunt toate uşor de obţinut.

Conectivitate versatilă


Bornele HDMI şi DVI-I oferă posibilitatea conectării unor surse digitale, iar firmware-ul este uşor de actualizat prin portul USB, care permite şi proiecţia directă de pe unităţile flash USB. Crestron RoomView® permite monitorizarea şi controlul de la distanţă unificate, iar funcţia Proiecţie multiplă în reţea (Network Multi-Projection - NMPJ) asigură proiecţia facilă printr-o reţea LAN.

Durată lungă de viaţă şi eficienţă energetică


Lampa modelului XEED WX450ST asigură până la 5000 de ore de funcţionare când proiectorul este utilizat în modul ECO. Un buton ECO dedicat activează instantaneu modul de consum redus pentru lampă şi alte funcţii cu economie de energie pentru o funcţionare extrem de eficientă din punct de vedere energetic.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WX450ST, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

Port HDMI

Crestron

Crestron