Canon XEED WUX6010

XEED WUX6010

Obţineţi imagini ce vă vor tăia răsuflarea cu proiectorul profesional de vârf al Canon, graţie rezoluţiei WUXGA native, luminozităţii culorilor de 6000 de lumeni, conexiunii HDBaseT şi selecţiei de cinci obiective opţionale de înaltă calitate.

Beneficii

  • Obţineţi imagini detaliate, ultrarealiste cu rezoluţia nativă WUXGA
  • Oferiţi o luminozitate excepţională cu 6000 de lumeni şi un raport de contrast de 2000:1
  • Creaţi imagini vii cu culori precise, utilizând tehnologia panoului LCOS
  • Transmiteţi imagini HD şi semnale audio şi de control printr-un singur cablu, graţie portului HDBaseT
  • Alegeţi din cinci obiective de proiecţie Canon interschimbabile, de înaltă calitate
  • Deplasare a obiectivului, zoom şi focalizare pentru o instalare rapidă şi precisă
  • Proiectaţi în modul imagine cu imagine din două surse digitale
  • Noul procesor de imagine avansat include funcţii precum combinarea hardware a marginilor, imagine cu imagine şi corecţie trapezoidală cu patru colţuri
  • Accesul uşor la lampă şi la filtrul de aer permite menţinerea costurilor de întreţinere la un nivel redus

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WUX6010

Imagini care captivează publicul


Bucuraţi-vă de un nou standard de la proiectoarele profesionale Canon XEED: modelul WUX6010. Veţi obţine imagini vii, detaliate, atât de la calculator, cât şi alte surse video, datorită rezoluţiei native WUXGA, care acceptă de asemenea Full HD. Motorul unic AISYS de la Canon produce o luminozitate de 6000 de lumeni şi un raport de contrast de 2000:1 pentru a oferi imagini clare, chiar şi la niveluri ridicate de lumină ambiantă.

Tehnologie cu panouri LCOS avansată


Panourile LCOS (Liquid Crystal On Silicon) (cristale lichide pe silicon) reuşeşte în combinaţie cu sistemul Canon AISYS să ofere imagini de o uniformitate excepţională. Culorile sunt autentice, iar imaginile sunt lipsite de efectele nedorite de „grilă” sau de „curcubeu” care apar deseori la alte tehnologii de tip panou. Modelul WUX6010 este ideal pentru medii care necesită imagini uniforme, dar detaliate.

Cinci obiective Canon flexibile, interschimbabile


Puteţi asocia proiectorul dvs. WUX6010 cu obiectivul perfect pentru fiecare mediu, datorită selecţiei de cinci obiective de proiecţie Canon, de o calitate impecabilă. Veţi obţine o precizie excepţională şi o flexibilitate superioară la instalare, utilizând deplasarea electrică pe verticală şi pe orizontală a obiectivului, cu o precizie de până la jumătate de pixel. Fiecare obiectiv beneficiază de renumita tehnologie Canon şi oferă geometria precisă, focalizarea exactă şi acurateţea care sunt de aşteptat de la un lider în imagistică optică.

Conectivitate adaptabilă şi uşoară


Opţiunile de intrări ale proiectorului WUX6010 vă oferă un nivel maxim de flexibilitate. Portul HDBaseT permite transmiterea imaginilor HD şi a semnalelor audio şi de control printr-un singur cablu, cu lungime de până la 100 m, fără nicio pierdere de calitate, lărgind considerabil opţiunile de configurare a sistemului dvs. Intrările DVI şi HDMI fac din modelul WUX6010 proiectorul ideal pentru aplicaţii precum videoconferinţele, care necesită proiectarea imagine cu imagine. Proiecţia imagine cu imagine poate fi obţinută fie de la două surse digitale, fie de la o sursă digitală şi un analogică.

Caracteristicile puternice vă oferă controlul


WUX6010 vă oferă o flexibilitate şi un control fără efort în cursul prezentării imaginilor. Caracteristici avansate, precum combinarea hardware a marginilor, permit combinarea omogenă a unor imagini de la proiectoare multiple, pentru a crea afişaje multiple impresionante. Corecţia trapezoidală cu patru puncte asigură o imagine sigură şi precisă chiar şi la proiecţia în direcţie oblică, iar reglarea înregistrării pe orizontală şi verticală permite o aliniere perfectă a panoului RGB până la nivelul unui singur pixel.

Design modular pentru întreţinere simplă


Modelul WUX6010 este excepţional de simplu de întreţinut. Lampa şi filtrul de aer pot fi înlocuite în doar câţiva paşi simpli, fără a fi necesar să scoateţi proiectorul din mediul în care a fost instalat. WUX6010 include serviciul Canon de închiriere cu garanţie extinsă pe trei ani, care vă oferă un proiector de schimb a doua zi* în timp ce dispozitivul dvs. original se află în service sau la reparaţii.

*Prin „a doua zi” se înţelege că, acolo unde este posibil, produsul de schimb va fi pus la dispoziţie a doua zi după solicitarea reparaţiilor. Dacă solicitarea este primită după ora prânzului, în weekend sau într-o zi de sărbătoare legală, produsul de schimb va fi primit în termen de două zile. Acest serviciu de închiriere se supune unor termeni şi condiţii şi este disponibil numai în anumite ţări.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WUX6010, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

HDMI Port

Port HDMI

Supporting HD video, audio and control

Acceptă video HD, audio şi control

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Crestron

Crestron

Compatible HDBaseT Transmitters

(Other transmitters may be compatible but have not been tested)

Manufacturer Type Model Name Connection via HDBaseT Note
Video Audio LAN RS-232C
Crestron Transmitter DM-TX-201-C Yes Yes Yes No This transmitter does not have an RS-232C terminal.
DM-TX-401-C Yes Yes Yes Yes
Kramer Transmitter TP-581T Yes Yes Yes Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices
TP-582T Yes Yes Yes Yes
AMX Transmitter DX-TX Yes Yes Yes No
Gefen Transmitter GEF-HDCAT5-ELRPOL(S) Yes Yes No No This transmitter does not support RS-232C when connected to the projector. The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
Atlona Transmitter AT-HDTX-RSNET Yes Yes No Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
CYP
PU-507-KIT Yes Yes Yes Yes


[Notes]
Set to HDBaseT for Serial Connection in the Menu.
Not compatible with “Extron XTP” specifications.