Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Obţineţi imagini cu adevărat uimitoare cu ajutorul proiectorului profesional, vârf de gamă, de la Canon. Acesta dispune de o rezoluţie WUXGA nativă, luminozitatea culorilor de 6000 de lumeni şi oferă posibilitatea de a alege între cinci obiective opţionale de calitate.

Beneficii

  • Obţineţi imagini detaliate, ultrarealiste cu rezoluţia nativă WUXGA
  • Oferiţi o luminozitate excepţională cu 6000 de lumeni şi un raport de contrast de 2000:1
  • Creaţi imagini vii cu culori precise, utilizând tehnologia panoului LCOS
  • Alegeţi din cinci obiective de proiecţie Canon interschimbabile, de înaltă calitate
  • Deplasare a obiectivului, zoom şi focalizare pentru o instalare rapidă şi precisă
  • Proiectaţi în modul imagine cu imagine din două surse digitale
  • Noul procesor de imagine avansat include funcţii precum combinarea hardware a marginilor, imagine cu imagine şi corecţie trapezoidală cu patru colţuri
  • Accesul uşor la lampă şi la filtrul de aer permite menţinerea costurilor de întreţinere la un nivel redus

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WUX6000

Imagini care captivează publicul


Bucuraţi-vă de un nou standard de la proiectoarele profesionale Canon XEED prin intermediul WUX6000. Veţi obţine imagini vii, detaliate, atât de la calculator, cât şi alte surse video, datorită rezoluţiei native WUXGA, care acceptă de asemenea Full HD. Motorul unic AISYS de la Canon produce o luminozitate de 6000 de lumeni şi un raport de contrast de 2000:1 pentru a oferi imagini clare, chiar şi la niveluri ridicate de lumină ambiantă.

Tehnologie cu panouri LCOS avansată


Panourile LCOS (Liquid Crystal On Silicon) (cristale lichide pe silicon) reuşeşte în combinaţie cu sistemul Canon AISYS să ofere imagini de o uniformitate excepţională. Culorile sunt autentice, iar imaginile sunt lipsite de efectele nedorite de „grilă” sau de „curcubeu” care apar deseori la alte tehnologii de tip panou. Tehnologia LCOS cu care este dotat modelul WUX6000 asigură un excepţional raport de deschidere de 96%, ceea ce face din proiectorul WUC6000 soluţia ideală pentru medii care necesită imagini uniforme, dar detaliate.

Cinci obiective Canon flexibile, interschimbabile


Puteţi asocia proiectorul dvs. WUX6000 cu obiectivul perfect pentru fiecare mediu, datorită celor cinci obiective de proiecţie Canon, de o calitate impecabilă, dintre care puteţi alege. Veţi obţine o precizie excepţională şi o flexibilitate superioară la instalare, utilizând deplasarea electrică pe verticală şi pe orizontală a obiectivului, cu o precizie de până la jumătate de pixel. Fiecare obiectiv beneficiază de renumita tehnologie Canon şi oferă geometria precisă, focalizarea exactă şi acurateţea care sunt de aşteptat de la un lider în imagistică optică.

Intrări digitale duble pentru un impact suplimentar


Opţiunile de intrări ale proiectorului WUX6000 vă oferă maximum de flexibilitate. Cu intrări atât DVI, cât şi HDMI, este proiectorul ideal pentru aplicaţii precum videoconferinţe, care necesită imagistică de tip imagine cu imagine. Proiecţia imagine cu imagine poate fi obţinută fie de la două surse digitale, fie de la o sursă digitală şi un analogică.

Caracteristicile puternice vă oferă controlul


WUX6000 vă oferă o flexibilitate şi un control fără efort în cursul prezentării imaginilor. Caracteristici avansate, precum combinarea hardware a marginilor, permit combinarea omogenă a unor imagini de la proiectoare multiple, pentru a crea afişaje multiple impresionante. Corecţia trapezoidală cu patru puncte asigură o imagine sigură şi precisă chiar şi la proiecţia în direcţie oblică, iar reglarea înregistrării pe orizontală şi verticală permite o aliniere perfectă a panoului RGB până la nivelul unui singur pixel.

Design modular pentru întreţinere simplă


WUX6000 este excepţional de simplu de întreţinut. Lampa şi filtrul de aer pot fi înlocuite în doar câţiva paşi simpli, fără a fi necesar să scoateţi proiectorul din mediul în care a fost instalat. WUX6000 include serviciul Canon de închiriere cu garanţie extinsă pe trei ani, care vă oferă un proiector de schimb a doua zi* în timp ce dispozitivul dvs. original se află în service sau la reparaţii.

*Prin „a doua zi” se înţelege că, acolo unde este posibil, produsul de schimb va fi pus la dispoziţie a doua zi după solicitarea reparaţiilor. Dacă solicitarea este primită după ora prânzului, în weekend sau într-o zi de sărbătoare legală, produsul de schimb va fi primit în termen de două zile. Acest serviciu de închiriere se supune unor termeni şi condiţii şi este disponibil numai în anumite ţări.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WUX6000, despre funcţiile şi capabilităţile sale.