Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

Modelul XEED WUX5000 beneficiază de tehnologia LCOS, asigurând 5000 lumeni, rezoluţie WUXGA, suport Full HD şi obiective interschimbabile motorizate - redefinind calitatea imaginii pentru proiectoarele profesionale.

Beneficii

  • Rezoluţie WUXGA nativă şi capacitate Full HD (1080p)
  • Tehnologie LCOS
  • 5000 de lumeni (4000 lm în modul silenţios)
  • Contrast de 1000:1
  • Obiectiv cu deplasare motorizată, zoom şi focalizare
  • 3 obiective interschimbabile opţionale
  • RGB avansat şi reglare gamma
  • Intrări DVI şi HDMI
  • Port de reţea compatibil PJLink

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WUX5000

Combinaţia perfectă pentru o calitate excelentă a imaginii


XEED WUX5000 ridică ştacheta calităţii pentru proiectoarele profesionale. Proiectând la rezoluţie WUXGA (1920 x 1200 pixeli), acesta redă imagini de pe PC sau Macintosh cu o claritate excepţională şi reproduce materialul video Full HD cu detalii perfecte. Tehnologia Canon LCOS oferă imagini de o calitate uimitoare, eliminând efectele secundare tipice ale proiecţiei convenţionale de imagini care produce efectele nedorite de „grilă” sau de „curcubeu”.

Performanţă excepţională


Proiectorul XEED WUX5000 foloseşte un sistem optic AISYS de la Canon de ultimă generaţie, furnizând o luminozitate de 5000 de lumeni pentru tot conţinutul, indiferent de culoare. AISYS optimizează performanţa panourilor LCOS pentru imagini cu o luminozitate „reală” a culorilor. Un raport de contrast ridicat de 1000:1 asigură culori vii şi niveluri de negru excelente. Corespondenţa culorilor Delta-E este excepţională, fiind foarte apropiată de cea a dispozitivelor calibrate în mod profesionist.

Obiective Canon interschimbabile motorizate


Pentru proiectorul XEED WUX5000 este disponibilă o întreagă gamă de obiective interschimbabile motorizate Canon de înaltă calitate. Obiectivul standard cu zoom 1,5x este ideal pentru majoritatea instalărilor, iar un obiectiv cu zoom de 1,7x cu distanţă mare de focalizare este disponibil pentru locaţiile mai mari. Obiectivul ultra-grandangular cu distanţă focală fixă este perfect pentru retroproiecţie. Obiectivele de înaltă calitate de la Canon au fost proiectate special pentru a maximiza luminozitatea cu o definiţie şi geometrie ale imaginii excepţionale.

Funcţii avansate de instalare


Pentru o utilizare simplă, funcţiile de deplasare motorizată a obiectivului, zoom şi focalizare pot fi modificate cu telecomanda la o precizie de jumătate de pixel. Proiectorul XEED WUX5000 deţine controlul perfect pentru instalări cu unul sau mai multe proiectoare, pentru redare 3D, stivuire, sisteme şi carcase îmbinate.

Integrare flexibilă şi conectivitate versatilă


Porturile DVI-D şi HDMI conectează proiectorul XEED WUX5000 la surse digitale de înaltă definiţie. Există şi un terminal VGA cu 15 pini şi trei mini-mufe pentru conectivitate audio. Porturi seriale şi de reţea permit controlul şi monitorizarea, iar compatibilitatea PJLink este ideală pentru integrarea cu sisteme AV.

Întreţinere uşoară


Întreţinerea nu a fost niciodată mai rapidă sau mai uşoară. Lampa deosebit de eficientă are o durată de viaţă de până la 3000 de ore (4000 de ore în modul silenţios) şi accesul la aceasta este foarte uşor de la spatele proiectorului. Filtrul de aer poate fi scos prin glisare din partea laterală. Accesul rapid este asigurat şi pentru componente optice esenţiale, aşadar nu sunt necesare operaţii complexe de demontare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WUX5000, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu