Canon XEED WUX500

XEED WUX500

Bucurați-vă de calitate superioară a imaginii și de conexiuni flexibile cu acest proiector WUXGA cu instalare compactă, care este prevăzut cu tehnologie LCOS, luminozitate constantă de 5.000 de lumeni și un obiectiv cu zoom 1,8x de calitate Canon, plus HDBaseT și Wi-Fi.

/Images/XEED%20WUX500%20Extra_tcm136-1256042.jpg

Beneficii

 • Realizați imagini detaliate, deosebit de realiste, cu rezoluția WUXGA nativă (1920 x 1200 de pixeli) și capacitate Full HD
 • Bucuraţi-vă de o luminozitate vie și constantă* de 5.000 de lumeni şi de un raport de contrast nativ de 2000:1
 • Creați imagini uniforme, perfecte, cu culori vii, precise, cu ajutorul panoului LCOS și al tehnologiei AISYS
 • Obiectiv cu zoom de 1,8x cu funcţie de deplasare manuală, zoom şi focalizare pentru o instalare rapidă şi precisă
 • Conectați-vă la o varietate largă de dispozitive datorită conexiunii HDBaseT** şi Wi Fi pentru LAN wireless cu Network Multi Projection (NMPJ) (Proiecţie multiplă în reţea)
 • Caracteristicile de imagistică avansate includ combinarea marginilor hardware, modul imagine cu imagine şi corecţie trapezoidală cu patru colţuri
 • Proiecție multiplă fără PC prin USB, utilizând până la nouă proiectoare
 • HDMI şi porturi de reţea RJ-45
 • Accesul uşor la lampă şi la filtrul de aer permite menţinerea costurilor de întreţinere la un nivel redus
 • Eficient energetic cu o durată de funcţionare a lămpii de până la 5000 de ore şi numai 30 dBA în modul ECO

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WUX500

Proiector profesional compact, de înaltă rezoluţie


Bucurați-vă de o calitate superioară a imaginii și de conexiuni flexibile cu proiectorul XEED WUX500 cu instalare compactă, care cântărește numai 5,6 kg. Acesta furnizează imagini strălucitoare, detaliate, de înaltă rezoluție, atât de la computer, cât şi de la alte surse video, cu text ușor de citit și cu elemente grafice clare datorită rezoluției native WUXGA (1920 x 1200 de pixeli), care acceptă și Full HD.

Luminozitate constantă*


Sistemul optic AISYS de la Canon produce o luminozitate puternică de 5.000 de lumeni şi un raport de contrast de 2000:1 pentru imagini clare, chiar şi la niveluri ridicate de lumină ambientală. Obiectivul cu zoom 1,8x are o diafragmă cu deschidere constantă F2,8, astfel încât luminozitatea este practic neschimbată, indiferent de setarea zoomului.

Tehnologie cu panouri LCOS avansată


Panourile LCOS (Liquid Crystal On Silicon) (cristale lichide pe silicon) reușesc în combinație cu sistemul AISYS să creeze imagini perfecte, de o uniformitate excepţională, cu culori vii şi precise, care nu prezintă efectele nedorite de „grilă” și de „curcubeu” care apar adesea la alte tehnologii de panouri.

Caracteristicile de imagistică avansate vă oferă controlul


O gamă de caracteristici avansate vă oferă flexibilitate fără efort și control asupra imaginilor. Îmbinarea încorporată a marginilor și reglarea înregistrării vă permit să redaţi imagini de la mai multe proiectoare combinate perfect, iar corecţia trapezoidală cu patru puncte contribuie la menținerea imaginii clare și precise chiar și la proiecţia oblică. Modul imagine cu imagine permite proiecția din două surse digitale (sau una digitală și una analogică): ideal pentru videoconferințe.

Pur şi simplu superb


Obiectivul cu zoom de 1,8x de calitate Canon al proiectorului asigură o geometrie precisă, focalizare clară și precizie și este echipat cu deplasare motorizată verticală şi orizontală a obiectivului pentru flexibilitate superioară la instalare.

Opţiuni flexibile pentru conectare


Proiectaţi imagini statice şi în mişcare dintr-o gamă variată de surse, utilizând gama extinsă de mufe de intrare. Printre acestea se numără o conexiune HDBaseT** şi Wi Fi, plus o funcţie Network Multi-Projection (NMPJ) (Proiecţie multiplă în reţea) pentru proiecţie ușoară prin cablu sau wireless prin LAN. Dispune de borne HDMI şi DVI pentru intrări digitale, iar firmware-ul poate fi actualizat cu ușurință prin portul USB, care permite şi prezentarea fără PC, direct de pe unităţile flash USB. Portul de reţea RJ-45 integrat permite monitorizarea şi controlul de la distanţă şi este compatibil cu standardul „Crestron Connected™”.

Eficienţă energetică şi întreținere uşoară


Modul ECO eficient energetic asigură o durată de utilizare a lămpii de 5.000 de ore și reduce, de asemenea, zgomotul ventilatorului la 30 dBA pentru un mediu mai silențios. Întreţinerea este simplă datorită înlocuirii rapide şi ușoare a lămpilor şi a filtrelor de aer din mediul instalat. WUX500 include serviciul Canon de închiriere cu garanţie extinsă pe trei ani, care vă oferă un proiector de schimb a doua zi*** în timp ce dispozitivul dvs. se află la service sau la reparaţii.

Variantă pentru mediul medical


Este disponibilă, de asemenea, o versiune medicală dedicată, care asigură conformitatea cu DICOM 14.

 • *Luminozitatea poate scădea cu până la 5%. Pe baza unui singur format de imagine.
 • **Vedeţi mai jos pentru transmiţătoare aprobate compatibile HDBaseT.
 • ***Prin „a doua zi” se înţelege că, acolo unde este posibil, produsul de schimb va fi pus la dispoziţie a doua zi după solicitarea reparaţiilor. Dacă solicitarea este primită după ora prânzului, în weekend sau într-o zi de sărbătoare legală, produsul de schimb va fi primit în termen de două zile. Acest serviciu de închiriere se supune unor termeni şi condiţii şi este disponibil numai în anumite ţări.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WUX500, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

HDBT

HDBT

Wi-Fi CERTIFIED

Certificare Wi-Fi

Transmiţătoare compatibile HDBaseT

(alte transmiţătoare ar putea fi compatibile, însă nu au fost testate)

ProducătorTipNume modelConectare prin HDBaseTObservaţie
VideoAudioLANRS-232C
CrestronTransmiţătorDM-TX-201-CDaDaDaNuAcest TX nu are un port RS-232C.
DM-TX-401-CDaDaDaNu
KramerTransmiţătorTP-581TDaDaDaDa
TP-582TDaDaDaDa
AMXTransmiţătorDX-TXDaDaDaNuAcest TX nu acceptă RS-232C pentru proiector.
ExtronTransmiţătorXTP T USW 103NuNuNuNu
GefenTransmiţătorGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)DaDaNu*³NuAcest TX nu acceptă RS-232C pentru proiector.
AtlonaTransmiţătorAT-HDTX-RSNETDa*¹DaDaNu
CYPTransmiţătorPU-507-KITDa*¹DaDaDa

*¹ Este posibil să nu afişeze la rezoluţia aşteptată atunci când sunt conectate unele dispozitive de intrare
*² Acest proiector nu acceptă funcţia „Extron XTP”.
*³ Comunicarea prin LAN nu este posibilă în timp ce proiectorul se află în Modul Standby (TX nu acceptă modul LPPF2)

Limite de responsabilitate
Setarea implicită este LAN (Gbit).
Comutarea HDBaseT⇔LAN (Gbit) necesită repornirea proiectorului.

Studii de caz pentru XEED

Case Study Gesundheit Nord Medical

Centrele medicale Gesundheit Nord

Proiectoarele video Canon furnizează cele mai clare imagini pentru medicii din cadrul grupului „Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH”. Utilizarea proiectoarelor video XEED SX80 Mark II Medical de la Canon a modernizat rutina zilnică, iar sistemele digitale de radiografie sunt în prezent folosite la consultaţiile zilnice în patru clinici din Bremen.

Descărcaţi studiul de caz [English, PDF, 5MB]

Case Study inamo Restaurant

Restaurantul Inamo, Londra

În anul 2010 au fost instalate peste 90 de proiectoare Canon XEED în restaurantul Inamo St. James. Proiectoarele sunt o componentă a soluţiei brevetate E-TableTM, deţinută de inamo, care le permite clienţilor restaurantului să își comande mâncarea, să îşi aleagă o faţă de masă digitală, să vizioneze o transmisie „ChefCam” cu imagini din bucătărie, şi chiar să-şi comande un taxi, totul prin intermediul afişajului proiectat pe masă.

Descărcaţi studiul de caz [English, PDF, 5MB]