Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Acest proiector profesional WUXGA compact, luminos şi versatil, cu distanţă mică de proiectare, asigură 4.500 de lumeni şi oferă HDBaseT, precum şi deplasarea obiectivului pe verticală de 75%, pentru a oferi o gamă excepţională de opţiuni de instalare.

XEED WUX450ST

Beneficii

  • Imagini clare, detaliate, datorită rezoluţiei native WUXGA (1920 x 1200)
  • Proiecţii aproape lipsite de distorsiuni de la obiectivul Canon cu distanţă scurtă de proiecţie
  • Imagini luminoase, captivante, cu 4500 de lumeni
  • Culori profunde, naturale cu raportul de contrast nativ de 2000:1
  • Flexibilitate remarcabilă la instalare, inclusiv deplasarea obiectivului pe verticală de 75%
  • Opţiuni de conectivitate extinse, inclusiv HDBaseT, HDMI™ şi intrări DVI, plus Wi-Fi
  • Opţiuni flexibile cadru cu cadru şi de combinare a marginilor
  • Prezentare fără PC prin USB, pentru până la 9 proiectoare conectate prin LAN
  • Garanţie generoasă de 3 ani cu înlocuirea lămpii şi serviciu de închiriere a doua zi*
  • Eficienţă energetică excepţională, durată de viaţă a lămpii de 5.000 de ore, cu numai 30 dBa (Modul Eco)

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WUX450ST

Obiectiv deplasabil cu distanţă scurtă de proiecţie


Modelul XEED WUX450ST este un proiector multimedia compact, de înaltă rezoluţie, cu flexibilitate şi versatilitate excepţionale. Proiectorul poate fi amplasat în mod discret deasupra sau dedesubtul ecranului, datorită deplasării pe verticală şi pe orizontală, care include o gamă verticală excepţional de amplă, de 75%, şi este potrivit atât pentru proiecţia din faţă, cât şi pentru cea din spate.

Precis şi flexibil


În ciuda distanţei focale scurte, obiectivul proiectează imagini cu diagonale de la 30" până la 300". Distorsiunile sunt practic eliminate (de obicei, 0,1%), în timp ce raportul de proiecţie 0,56:1 vă permite proiectarea unei imagini de 100" de la o distanţă de doar 1,2 metri – aproximativ o treime din distanţa de proiectare necesară proiectoarelor convenţionale.

Imagini luminoase, fluide


Dispunând de cea mai nouă versiune a sistemului optic Canon AISYS, modelul XEED WUX450ST poate fi utilizat extrem de eficient, asigurând în acelaşi timp, în mod constant, imagini impresionante. Luminozitatea de 4.500 de lumeni şi raportul de contrast nativ de 2000:1 permit publicului dvs. să se bucure de imagini clare, precise şi vii, cu aceeaşi redare excepţional de precisă a culorilor şi uniformitate a imaginii caracteristice gamei XEED.

Procesare avansată


Obţineţi uşor imagini uimitoare, excepţional de uniforme, într-o gamă largă de medii de instalare. Rezoluţia nativă WUXGA a proiectorului (1920 x 1200 pixeli) şi capacităţile Full HD sunt asigurate de calitatea profesională a tehnologiei de afişare LCOS. Este disponibilă o variantă de mod simulare DICOM, care oferă moduri cu bază albastră, respectiv transparentă, şi care permite selectarea ambelor moduri - simulare DICOM şi RGB - cadru cu cadru.

Opţiuni creative de imagistică


Noul motor de procesare a imaginilor al modelului XEED WUX450ST oferă o gamă excelentă de funcţii uşor de instalat, inclusiv combinarea hardware a marginilor, reglarea integrată a înregistrării şi modele de testare încorporate. Prezentarea fără PC prin USB poate fi utilizată cu un proiector sau combinată, cu utilizarea până la 9 proiectoare conectate printr-un cablu LAN. Afişajul de tip imagine-de-imagine acceptă două intrări digitale, deci este ideal pentru aplicaţiile moderne de videoconferinţe. Imaginile pot fi proiectate din aproape orice unghi, într-o geometrie perfectă, cu utilizarea funcţiei Corecţie trapezoidală cu patru puncte.

Concept uşor de instalat


Dimensiunile compacte ale proiectorului reprezintă un avantaj real pentru sălile de clasă, sălile de şedinţă şi alte locuri de întâlnire mai mici. Muzeele şi mediile de prezentare creative vor beneficia de opţiunile de montare inteligentă a picioarelor carcasei pe suprafeţe radiante, ideale pentru instalările avansate constând în mai multe proiectoare. Stivuirea şi rotirea proiecţiei verticale oriunde în raza de 360° sunt uşor de obţinut.

Conectare flexibilă


Noile opţiuni de conectivitate creează şi mai multe opţiuni şi oportunităţi de amplasare. Puteţi trimite semnale audio, vizuale şi de control printr-un singur cablu, cu lungime de până la 100 m, utilizând HDBaseT, respectiv wireless, de la distanţe de până la 25 m, prin WI-FI încorporat. Funcţia multi-proiecţii în reţea (NMPJ) permite, de asemenea, conectarea uşoară prin LAN. Terminalele HDMI şi DVI-I oferă o intrare digitală simultană, în timp ce software-ul Crestron RoomView® permite controlul la distanţă şi monitorizarea unificate instantanee.

Durabil şi având costuri de proprietate accesibile


Lampa modelului XEED WUX450ST asigură până la 5000 de ore de funcţionare în modul ECO. Funcţionarea excepţional de eficientă energetic se realizează cu ajutorul butonului ECO dedicat, care acţionează instantaneu modul indicator luminos de alimentare redusă şi alte funcţii de economisire a energiei. Garanţia extinsă a lămpii oferă până la trei lămpi de schimb gratuite pentru o perioadă de 3 ani, în timp ce serviciul Canon de închiriere cu garanţie extinsă pe trei ani oferă un proiector de schimb a doua zi*, în timp ce dispozitivul dvs. original se află în service sau la reparaţii.

*Prin „a doua zi” se înţelege că, acolo unde este posibil, produsul de schimb va fi pus la dispoziţie a doua zi după solicitarea reparaţiilor. Dacă solicitarea este primită după ora prânzului, în weekend sau într-o zi de sărbătoare legală, produsul de schimb va fi primit în termen de două zile. Acest serviciu de închiriere se supune unor termeni şi condiţii şi este disponibil numai în anumite ţări.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WUX450ST, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

HDMI Port

Port HDMI

Supporting HD video, audio and control

Acceptă video HD, audio şi control

Wi-Fi CERTIFIED

Certificare Wi-Fi

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion