Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Cel mai compact proiector profesional WUXGA de la Canon. Luminozitatea puternică de 4500 lumeni rămâne constantă* pe întregul interval de zoom. Obiectivul de înaltă calitate cu zoom de 1,8x se poate deplasa vertical şi orizontal pentru o instalare uşoară.

Beneficii

  • Rezoluţie nativă WUXGA
  • 4500 de lumeni
  • Contrast 2000:1
  • Obiectiv cu zoom 1,8x, cu deplasare pe verticală şi orizontală
  • Imagine-de-imagine şi îmbinare margini
  • Intrări HDMI™ şi DVI
  • Prezentare fără PC
  • Acces uşor la filtru şi lampă
  • Eficienţă energetică de vârf**

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WUX450

Proiector profesional compact, de înaltă rezoluţie


Proiectorul multimedia XEED WUX450 este cel mai compact model profesional WUXGA oferit de Canon pentru imagini luminoase de înaltă rezoluţie, indiferent de distanţa de proiecţie.

Luminozitate constantă*


Sistemul optic de ultimă generaţie AISYS de la Canon asigură luminozitatea puternică de 4500 de lumeni şi un contrast de 2000:1. Obiectivul proiectorului cu zoom de 1,8x are o deschidere constantă a diafragmei de F2,8. Luminozitatea rămâne practic neschimbată indiferent de setarea pentru zoom, degradarea calităţii imaginii la redarea prin teleobiectiv fiind aproape inexistentă pe întregul interval.

Caracteristici de imagine noi şi puternice


Calitatea imaginilor este îmbunătăţită de un procesor de imagine complet nou. Acesta oferă îmbinarea marginilor şi reglajul înregistrării încorporate, ideale pentru configuraţiile cu mai multe afişaje. Utilă pentru videoconferinţe, tehnica imagine-de-imagine este susţinută de două surse digitale. Reducerea neclarităţii mişcării menţine imaginea clară chiar şi în cazul filmelor cu mişcare rapidă, iar corecţia trapezoidală în 4 puncte permite proiecţia din aproape orice unghi. Rezoluţia nativă WUXGA (1920 x 1200 pixeli) şi capacităţile Full HD sunt susţinute de tehnologia de afişare LCOS, care asigură imagini uimitoare şi perfect fluente.

Pur şi simplu superb


Obiectivul proiectorului se poate deplasa vertical şi orizontal pentru o instalare mai uşoară, iar partea superioară plată şi picioruşele opţionale permit o multitudine de configuraţii de amplasare, inclusiv stivuirea.

Conectivitate flexibilă


Dispune de borne HDMI şi DVI pentru intrări digitale, iar firmware-ul poate fi actualizat rapid şi simplu prin portul USB al proiectorului, care permite şi proiecţia direct de pe unităţile flash USB. Crestron RoomView® permite monitorizarea şi controlul de la distanţă unificate, iar funcţia Proiecţie multiplă în reţea (Network Multi-Projection - NMPJ) asigură proiecţia facilă printr-o reţea LAN.

Întreţinere uşoară


XEED WUX450 conţine componente optice noi, mai durabile, cu o durată de viaţă îmbunătăţită. Durata de utilizare a lămpii este de până la 5000 de ore când este folosită în modul ECO, iar filtrul de aer şi lampa cu acces uşor permit întreţinerea în mediul în care este instalat proiectorul. Concepţia modulară face unitatea simplu de instalat şi de întreţinut.

Eficienţă energetică de vârf**


Modelul XEED WUX450 oferă cel mai scăzut consum de energie din clasa sa, iar butonul ECO dedicat activează instantaneu modul de consum redus pentru lampă şi oferă acces direct la alte funcţii cu economie de energie.

*Luminozitatea poate scădea cu până la 5%. Pe baza unui singur format de imagine.
**Proiectoare cu 3000 - 6000 lumeni, dimensiune panou de 0,8” sau mai mică, modele cu o singură lampă. Pe baza cercetărilor realizate de Canon Inc din luna mai 2013.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WUX450, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

HDMI Port

Port HDMI

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

Crestron

Crestron