Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

Cu rezoluţie WUXGA, suport Full HD şi o gamă de obiective interschimbabile, WUX4000 beneficiază de tehnologie LCOS - redefinind standardul pentru proiectoarele profesionale.

Beneficii

  • Rezoluţie WUXGA nativă şi capacitate Full HD
  • Tehnologie LCOS
  • 4000 de lumeni
  • Contrast de 1000:1
  • Obiectiv cu deplasare motorizată, zoom şi focalizare
  • 3 obiective interschimbabile opţionale
  • RGB avansat şi reglare gamma
  • Intrări DVI şi HDMI
  • Port de reţea compatibil PJLink

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED WUX4000

Rezoluţie WUXGA şi tehnologie LCOS – O combinaţie unică


Proiectând la rezoluţie WUXGA (1920 x 1200 pixeli), XEED WUX4000 ridică ştacheta calităţii pentru proiectoarele profesionale. Imaginile de la un PC sau Macintosh sunt furnizate la o claritate excepţională, în timp ce clipurile video Full HD sunt reproduse în detalii perfecte. Tehnologia LCOS de la Canon elimină efectele secundare tipice ale proiecţiei convenţionale de imagini, producând imagini uimitoare fără efecte nedorite de „grilă” sau de „curcubeu”.

Performanţă excepţională


Proiectorul XEED WUX4000 foloseşte un sistem optic AISYS de la Canon de ultimă generaţie, furnizând o luminozitate de 4000 de lumeni. AISYS optimizează performanţa panourilor LCOS pentru imagini clare chiar şi în condiţii de lumină ambiantă puternică. Un raport de contrast ridicat de 1000:1 asigură culori vii şi niveluri de negru excelente.

Gamă de obiective interschimbabile Canon


WUX4000 este primul model din gama XEED care oferă o serie de obiective interschimbabile opţionale de înaltă calitate. Pentru majoritatea instalărilor, obiectivul standard cu zoom 1,5x va fi suficient. Cu toate acestea, un obiectiv cu zoom cu distanţă mare de focalizare este de asemenea disponibil pentru locaţiile mai mari, în timp ce obiectivul ultra-grandangular cu distanţă focală fixă este perfect pentru retroproiecţie. Indiferent de obiectivul ales, calitatea Canon este garantată - asigurând păstrarea detaliilor imaginii fără sacrificarea luminozităţii sau geometriei imaginii.

Deplasare motorizată a obiectivului


Modelul WUX4000 dispune de deplasare motorizată pe verticală şi orizontală a obiectivului, asigurând o instalare simplă. Deplasarea pe verticală poate fi variată între +55% şi -15% din înălţimea imaginii, în timp ce deplasarea pe orizontală poate fi reglată între +/-10% din lăţimea imaginii.

Integrare flexibilă şi conectivitate versatilă


Conceput pentru utilizare cu surse digitale de înaltă definiţie, proiectorul XEED WUX4000 încorporează porturi DVI-D şi HDMI. Este prevăzut un terminal VGA cu 15 pini, iar conectivitatea audio este asigurată de trei mini-mufe. Porturile seriale şi de reţea permit controlul şi monitorizarea, în timp ce compatibilitatea PJLink face proiectorul WUX4000 ideal pentru integrare cu sisteme AV.

Întreţinere uşoară


Conceput să reziste în timp, WUX4000 are un design modular care uşurează întreţinerea. Lampa deosebit de eficientă are o durată de viaţă de până la 3000 de ore (în modul silenţios) şi poate fi accesată de la spatele proiectorului. Filtrul de aer poate fi scos prin glisare din partea laterală în timp ce proiectorul rămâne în poziţie. Accesul rapid este asigurat chiar şi pentru componente optice esenţiale cu o durată de viaţă limitată, eliminându-se necesitatea unei demontări complicate. Întreţinerea nu a fost niciodată mai rapidă sau mai uşoară.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED WUX4000, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

Full HD video reproduced in perfect detail

Reproducere video Full HD în detalii perfecte

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu