Canon XEED SX6000

XEED SX6000

XEED SX6000 încorporează tehnologia LCOS şi AISYS cu obiective motorizate, pentru a furniza o luminozitate de 6000 de lumeni a culorilor şi o rezoluţie SXGA+ – ideal pentru formatul tradiţional al imaginii.

Beneficii

  • Rezoluţie nativă SXGA+
  • Tehnologie LCOS
  • Luminozitatea culorilor: 6000 lumeni
  • Contrast de 1000:1
  • Zoom, focalizare şi deplasare obiectiv motorizate
  • Patru obiective interschimbabile
  • RGB avansat şi reglare gamma
  • Intrări DVI şi HDMI™
  • Port de reţea compatibil PJLink™
  • Montare pentru 360°

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED SX6000

Proiecţii luminoase şi detaliate


XEED SX6000 este cel mai luminos proiector profesional LCOS de la Canon. Cu rezoluţia înaltă SXGA+ (1400x1050) şi 6000 de lumeni, acesta este ideal în spaţii în care luminozitatea este importantă: cum ar fi mediile cu afişaje multiple, spaţiile largi şi amfiteatrele.

Calitate copleşitoare a imaginii


Panoul LCOS de 0,7” împreună cu sistemul optic Canon AISYS garantează că publicul dvs. va beneficia numai de imagini perfecte – chiar şi în spaţii pretenţioase, cum sunt sălile de conferinţe ale hotelurilor sau sălile de lectură.

Proiecţia în format 4:3 şi deschiderea mare a diafragmei garantează imagini delicate şi strălucitoare, de aceea acest model este ideal pentru fotografii profesionişti care doresc să prezinte tonurile subtile ale creaţiilor lor. Nuanţele intense de negru şi culorile vii sunt asigurate de un raport de contrast de 1000:1.

Obiective Canon de calitate neegalată


Proiectoarele profesionale necesită obiective de mare precizie, iar XEED SX6000 asigură atât calitatea, cât şi flexibilitatea de care aveţi nevoie. Beneficiind de tehnologia Canon pentru obiective, vi se garantează o definiţie superioară a imaginii şi luminozitate maximă.

Caracteristica avansată a proiectorului privind acurateţea de ½ pixeli permite etalarea imaginilor în cea mai avantajoasă formă de prezentare – ceea ce este esenţial în montări cu proiectoare multiple, cum ar fi sistemele 3D, suprapuse sau combinate şi cele pentru domuri.

Selectaţi obiectivul ideal


Patru obiective interschimbabile de mare precizie, incluzând obiectivul cu zoom standard de 1,5x, obiectivul grandangulare, cel cu zoom lung de 1,7x şi cu zoom ultralung de 1,95x, oferă flexibilitate şi posibilitatea de exprimare a creativităţii chiar şi în cele mai largi spaţii.

Controlaţi-vă imaginile


XEED SX6000 include o gamă de funcţii inteligente care permit prezentarea imaginilor cu fidelitate şi acurateţe. Controlul RGB individual, ajustarea culorilor pe 6 axe şi reglajul detaliilor prin parametrul gamma ajută la obţinerea unor culori excepţional corelate, foarte asemănătoare aparatelor calibrate profesional.

Flexibilitate în conectare şi operare


XEED SX6000 oferă o varietate largă de opţiuni de conectivitate, adecvate mediilor de prezentare comerciale, educaţionale şi publice. Bornele DVI şi HDMI™ permit proiecţia de imagini şi fişiere video digitale de înaltă definiţie, iar porturile de reţea şi RS232C oferă posibilitatea conectării simple la sistemul de control din încăpere şi la LAN. Standardul PJLink™ din domeniu este, de asemenea, acceptat, permiţând controlul şi monitorizarea prin IP. Împreună cu montarea flexibilă la 360°, aceste funcţii fac din XEED SX6000 un proiector cu o adaptabilitate splendidă.

Costuri mici, emisii reduse


Cu mai puţin de 0,08 waţi per unitate de luminiscenţă, consumul de energie al proiectorului XEED SX6000 poate fi descris ca fiind unul dintre cele mai eficiente din domeniu.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED SX6000, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Comenzi seriale

Descărcaţi comenzile seriale necesare pentru configurarea comenzii la distanță a SX6000

Descărcare (pdf)