Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Bucuraţi-vă de calitatea imaginii de generaţie următoare şi de flexibilitate cu cel mai mic* proiector profesional cu rezoluţie 4K nativă (4096 x 2400), cu o greutate de numai 18 kg. Luminozitatea de 5000 de lumeni, panourile LCOS 4K şi obiectivul Canon 4K oferă rezultate ce vă vor tăia respiraţia.

XEED 4K501ST

Beneficii

 • Proiector profesional compact şi uşor, cu rezoluţie 4K (4096 x 2400) nativă.
 • Sistem optic AISYS şi 3 panouri 4K LCOS pentru imagini fine, clare.
 • Obiectiv 4K grandangular din sticlă, cu zoom şi luminozitate de 5000 lumeni, oferă imagini luminoase pe întregul interval de zoom.
 • Raport de contrast nativ de 3.000:1 pentru culori profunde şi pure şi nuanţe de negru realiste şi intense
 • Obiectiv flexibil de proiecţie Canon cu zoom de 1,3x şi deplasare motorizată pe orizontală şi verticală
 • Corecţie trapezoidală cu patru colţuri, iar combinarea HD a marginilor maximizează opţiunile de instalare
 • Intrările DVI şi HDMI 2.0 oferă compatibilitate cu surse video digitale şi PC-uri
 • Rata de întârziere a cadrelor de 1,0 şi noul sistem de stabilizare optimizează performanţele pentru filmele 4K
 • Tehnologie de proiecţie pe suprafeţe curbate pentru focalizare periferică şi o excelentă profunzime a câmpului
 • Designul durabil este uşor de întreţinut, menţinând costurile totale de deţinere la un nivel scăzut

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon XEED 4K501ST

Rezoluţia 4K nativă oferă detalii uimitoare


Oferind o rezoluţie 4K nativă (4096 x 2400) într-o carcasă compactă, modelul XEED 4K501ST este cel mai mic* proiector de pe piaţă. Rezoluţia 4K asigură text uimitor de clar şi detaliat, imagini mai stabile şi uluitoare atât pentru computer, cât şi pentru alte surse video.

Tehnologie optică compactă, puternică şi precisă


Atât sistemul optic AISYS, cât şi panourile LCOS reflective 4K 3x ale modelului 4K500ST sunt excepţional de compacte, oferind, în acelaşi timp, performanţe de vârf. Tehnologia AISYS îmbunătăţeşte reproducerea culorilor, măreşte luminozitatea şi optimizează contrastul. Cele două motoare de imagine oferă imagini stabile, de înaltă calitate, reproducându-le cu fidelitate. Dimensiunea compactă a proiectorului facilitează mult instalarea acolo unde spaţiul şi greutatea reprezintă probleme.

Noul obiectiv generează imagini luminoase şi precise.


Modelul 4K501ST este echipat cu un nou obiectiv 4K de sticlă, cu zoom 1,3x, rezultat al îndelungatei experienţe a Canon în proiectarea obiectivelor de înaltă calitate. Împreună cu luminozitatea de 5000 de lumeni a proiectorului şi diafragma constantă de F2,6, modelul 4K501ST oferă întotdeauna o luminozitate impresionantă pe întregul interval de zoom. Raportul nativ de contrast de maximum 3.000:1 oferă performanţe superioare, realiste, cu culori mai apropiate de realitate şi un negru mai profund, creând o experienţă de vizionare mai bună.

Nivel excepţional de flexibilitate şi confort


Modelul XEED 4K501ST este proiectat pentru a oferi cu uşurinţă rezultate excelente din aproape orice poziţie. Deplasarea motorizată +/-60% a obiectivului facilitează reglarea poziţiei imaginii fără a necesita înclinarea sau repoziţionarea proiectorului. Corecţia trapezoidală în patru puncte asigură imagini care rămân perfecte din punct de vedere geometric. Tehnologia de înaltă definiţie de combinare a marginilor vă ajută să obţineţi imagini superb combinate de la mai multe proiectoare 4K501ST, aplicând corecţii la nivelul fiecărui pixel în parte. Reglarea în 5 puncte permite ajustarea pixelilor RGB cu doar 0,1 pixeli, pentru o reproducere mai clară pe ecranele curbate şi cele în formă de dom. Funcţiile extinse din meniul profesional includ, de asemenea, mod intrări multiple, optimizator DVI, detalii semnal de intrare, timp total de execuţie şi o opţiune de a schimba bitul de oprire de la 1 la 2, pentru a asigura comunicarea cu o gamă mai largă de dispozitive în serie.

Adaptabilitatea în acţiune


Graţie celor 4 intrări DVI-D şi celor 2 intrări HDMI 2.0, puteţi conecta fără efort modelul 4K501ST la mai multe surse 4K, inclusiv la dispozitive video digitale şi calculatoare. Includerea unei intrări HDMI 2.0 înseamnă că un conţinut 4K poate fi proiectat cu un singur cablu HDMI. Filmele 4K sunt afişate cu un nivel redus de neclaritate cauzată de mişcare, iar mediile de simulare vor beneficia de timpul de reacţie aproape instantaneu, cu o întârziere de numai 16,6 ms. Tehnologia de proiectare pe suprafeţe curbate vă oferă controlul asupra focalizării periferice, în plus faţă de focalizarea generală a proiectorului, pentru o reproducere fidelă a imaginilor chiar şi pe suprafeţele în formă de dom.

Întreţinere uşoară, costuri de deţinere reduse


În plus faţă de designul compact şi durabil, modelul 4K501ST combină necesităţile reduse de întreţinere cu costurile scăzute de exploatare. Lampa şi filtrul de aer pot fi înlocuite cu uşurinţă, fără demontarea proiectorului. Eficienţă energetică neegalată în această clasă de produse**, cu un consum de numai 475 W în modul Eco şi de numai 0,4 W în modul de standby, ceea ce vă va reduce la minimum costurile de exploatare. Apăsaţi butonul dedicat Eco pentru a optimiza toţi parametrii şi a vă bucura de cel mai scăzut consum de energie.

*Informaţia este corectă în momentul publicării
**În comparaţie cu proiectoarele cu luminozitate similară

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon XEED 4K501ST, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

4K DVC icon

Rezoluţie 4K

For powerful brightness and a high contrast ratio

Pentru luminozitate puternică şi un raport de contrast ridicat

HDMI Port

Port HDMI

Industry standard control protocol

Protocol de control standard în domeniu

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Proiector multimedia 4K501ST
 • Telecomandă (RS-RC05)
 • 2X baterii AA
 • Cablu de alimentare c.a.
 • Cutie externă cu cod EAN
 • Card de garanţie (E)
 • Manual de instrucţiuni (CD-ROM)
 • Informaţii importante